Studio Fluitenkruid - Barts Boekje

Studio Fluitenkruid

Weelderig veldboeket vol kleur of juist een elegant en effen spektakel? Studio Fluitenkruid kleedt je grote dag opperbest aan met de mooiste bloemen in alle soorten en maten. Altijd stijlvol, passend bij de locatie, de sfeer en, niet te missen natuurlijk, bij het kersverse bruidspaar in kwestie.

Met haar eindeloze passie en liefde voor bloemen maakt Marieke (de dame achter Studio Fluitenkruid) de mooiste centerpieces voor op tafel. Van bombastisch groot tot klein maar o zo fijn. Ook voor perfect op elkaar afgestemde bruidsboeketten en corsages draait Studio Fluitenkruid haar hand niet om. Één ding staat vast: de schoonheid van de natuur komt terug in al het werk. Kennismaken met een koffietje erbij, uitgebreid overleg en samen brainstormen hoort er allemaal bij. Alles kan namelijk met liefde worden aangepast op jouw stijl en smaak.

Ook goed om te weten is dat Studio Fluitenkruid altijd werkt met seizoensbloemen. De bloemen zijn zo vers mogelijk en soms komen ze zelfs uit eigen bloementuin. Dat lees je goed ja: eigen bloementuin. De bloemenwereld is Marieke namelijk niet vreemd. Met een bloemist als moeder en een vader die in de tulpenbollen zit, is er over Mariekes groene vingers geen twijfel mogelijk. Die liefde voor de natuur tiert welig in de familie, zullen we maar zeggen.

Oh enne, zoek je nog creatieve inspiratie voor je bachelorette a.k.a. vrijgezellenfuif? Marieke geeft ook workshops. En die zijn me toch een partij leuk! Wat dacht je van het maken van een (boho) bloemenkroon. Hop, die outfits van je bruidsmeisjes (ofja, je besten) gelijk on point. Een fleurigere accessoire kunnen we niet bedenken. Liever een mooi boeket samenstellen en in een vaas schikken? Kan ook bij Studio Fluitenkruid. Wij zeggen: zeker doen!

Naar Studio Fluitenkruid Meer foto's
Studio Fluitenkruid Bloemist Studio Fluitenkruid Bloemist Studio Fluitenkruid Bloemist Studio Fluitenkruid Bloemist Studio Fluitenkruid Bloemist Studio Fluitenkruid Bloemist Studio Fluitenkruid Bloemist Studio Fluitenkruid Bloemist Studio Fluitenkruid Bloemist Studio Fluitenkruid Bloemist Studio Fluitenkruid Bloemist Studio Fluitenkruid Bloemist Studio Fluitenkruid Bloemist