Studio Kroewe - Barts Boekje

Studio Kroewe

Ha, daar hebben we Studio Kroewe! Dat wij (al jaren) groot fan zijn steken we niet onder stoelen of banken. Studio Kroewe ontwerpt iconische ringen en sieraden voor alledaagse goudzoekers met een hint uit het verleden. Jup, de sieraden zijn geïnspireerd op vintage erfstukken. Heb je altijd van een knoepert van een verlovingsring zoals die van je oma gedroomd? Dan zit je hier goed, want Studio Kroewe maakt van deze droom werkelijkheid.

Een verlovingsring en trouwring zijn het ultieme symbool van oneindige liefde en toewijding. Een traditie die wat ons betreft niet genoeg gevierd kan worden. Gotta love een fijne dosis nostalgie. We snappen natuurlijk dat het kiezen van de perfecte ring of ringen soms best overweldigend kan zijn. Gravure of niet? Steen of geen steen? Diamant of een ander snoepje van een edelsteen? No worries, Studio Kroewe staat met liefde en veel enthousiasme klaar om je door dit proces en alle keuzes te begeleiden. In hun prachtige studio in Haarlem ligt een droom van een collectie klaar om je te inspireren. Een compleet eigen ontwerp verwezenlijken? Studio Kroewe tekent er op los en brengt dit met verve tot leven. Heren opgelet: dit geldt namelijk ook voor jullie. Want hoewel de vaste collectie zich focust op vrouwen, staat de deur ook wagenwijd open voor de bruidegom als het om trouwringen gaat. Alles kan persoonlijk en op bestelling voor je worden gemaakt. Zo kun je samen jouw perfecte trouw- of verlovingsring creëren. Klinkt als een droom toch? En weet je, dat is het ook en wij spreken uit ervaring. Het ontwerp proces van een uniek en persoonlijk sieraad bij Studio Kroewe is werkelijk een feestje.

Ook niet onbelangrijk: het productieproces van Studio Kroewe heeft minimale impact. Er wordt gebruik gemaakt van overgebleven materialen zoals gerecycled goud en er wordt altijd lokaal geproduceerd. Het verkleinen van de voetdruk die Studio Kroewe achterlaat staat hoog in het vaandel. De sieraden zijn gemaakt om een leven lang mee te gaan. Of ja, langer zelfs. Het idee is om ze door te geven aan de volgende generatie. Hoe romantisch wil je duurzaamheid hebben?!

Meer foto's
Studio Kroewe Studio Kroewe Studio Kroewe Studio Kroewe Studio Kroewe Studio Kroewe Studio Kroewe Studio Kroewe Studio Kroewe Studio Kroewe Studio Kroewe Studio Kroewe Studio Kroewe Studio Kroewe Studio Kroewe Studio Kroewe Studio Kroewe
Studio Kroewe Studio Kroewe Studio Kroewe Studio Kroewe Studio Kroewe Studio Kroewe Studio Kroewe Studio Kroewe Studio Kroewe Studio Kroewe Studio Kroewe Studio Kroewe Studio Kroewe Studio Kroewe Studio Kroewe Studio Kroewe Studio Kroewe