The Wedding Phone - Barts Boekje

The Wedding Phone

Hello, it’s me! Wat begon als een passieproject is uitgegroeid tot het bedrijf van Alessandro en Caressa Guglielmi: The Wedding Phone. Na het ja-woord, wat (geluks)tranen en dat eerste glas bubbels wil je natuurlijk niets liever dan het bijzondere moment vereeuwigen. Een gastenboek is leuk, maar wordt vaak vergeten; met wat dronken krabbels aan het einde van de avond als resultaat. The Wedding Phone to the rescue met een unieke audiogastenboek laten gasten voicemails achter die voor altijd terug te luisteren zijn. Want zeg nou zelf: wat omvat het magische gevoel van de dag nou beter dan de emotie in iemands stem? Tenslotte is iedereen high-on-love, zullen we maar zeggen.

Voor haar eigen Toscaanse bruiloft droomde Caressa van een audiogastenboek. Een standaard retro telefoon was geen optie, dus speurden ze de mooiste antiekmarkten van Florence af voor het vinden van dé ideale, elegante vintage telefoon. Eenmaal terug in Utrecht ging Alessandro direct aan de slag. Hij trok zich terug in de schuur van zijn vader en werkte er dagen op los. Samen met zijn vader perfectioneerde hij alles tot in de puntjes en daar was dan eindelijk een perfect werkend model. Tutto per amore, kun je wel stellen. Het audiogastenboek bleek een gigantisch succes op de bruiloft. De stap om dit met andere bruidsparen te delen was daarom niet meer dan logisch en zo werd The Wedding Phone geboren.

‘‘We hadden zelf niet kunnen bedenken wat een bijzondere verhalen er werden ingesproken. Van een dierbaar advies van een tante, tot onverwachte bekentenissen, en zelfs wat onvergetelijke aangeschoten berichtjes. Het is een ontzettend leuke manier om intiemer contact te hebben met alle gasten, en de pure emotie van het moment te kunnen horen. Wanneer je de verhalen terug luistert beleef je de hele dag weer opnieuw.’’ – Caressa

Inmiddels kun je drie knappe telefoons (Onyx, Walnut en Gold) huren bij The Wedding Phone – en yes, ook deze zijn allemaal afkomstig van Italiaanse antiekmarkten. All you need is een mooie plek om The Wedding Phone neer te zetten. Stroom, wifi, niks van dat al is nodig dus. Enkel een goeie plek waar deze eyecatcher uitnodigt tot interactie, en klaar is Kees. Ongeveer een week tot twee weken na het terugsturen van de telefoon (ze komen en gaan eenvoudig via de post) ontvang je alle berichten digitaal terug in een mooie compilatie, die je anytime, anywhere terug kunt luisteren.

Geen bruiloft op de planning? The Wedding Phone leent zich ook perfect voor andere fuiven zoals jubileumfeesten, afstudeerfeesten of verjaardagen.

Naar The Wedding Phone Meer foto's
The Wedding Phone Best of Barts Bruiloft The Wedding Phone Best of Barts Bruiloft The Wedding Phone Best of Barts Bruiloft The Wedding Phone Best of Barts Bruiloft The Wedding Phone Best of Barts Bruiloft The Wedding Phone Best of Barts Bruiloft The Wedding Phone Best of Barts Bruiloft The Wedding Phone Best of Barts Bruiloft The Wedding Phone Best of Barts Bruiloft