Wild at Heart Bridal - Barts Boekje

Nederland

Wild at Heart Bridal

Het moet zo leuk zijn, maar soms ook zo frusterend, maar ook zo leuk. U snapt, we hebben het over het uitzoeken van de bruidsjurk. Aankloppen bij Wild At Heart Bridal maakt de zoektocht een tikkeltje makkelijker en heus leuker.

Wild at Heart Bridal van de (hele knappe) Annika Noordzij is namelijk in de categorie on-Nederlands. Tenminste, als ‘Nederlands’ betekent dat polderglamour en alleen polderglamour het geval is. Niks van dat al bij Wild at Heart Bridal. Hier alleen de allermooiste internationale merken, met glitsy tot boho.

Wild At Heart Bridal is de unieke bruidsboetiek voor de moderne bruid. Dat wil dus zeggen dat iedere vrouw die zich niet wil conformeren aan tradities hier binnen kan wippen (wel even een afspraak maken!) voor een unieke jurk. Ook fijn: ze hanteren niet een specifieke stijl, maar variëren van vintage en bohemien, elegant en romantisch, tot stoer en minimalistisch.

Met merken uit de hele wereld, zoals Bo & Luca, Laure de Sagazan en Alexandra Grecco, bieden ze verschillende stijlen aan. Minimalistisch met een moderne twist? Dan raden ze Bon Bride aan. Meer in de mood voor boho? Rue de Seine of Lovers Society is je antwoord.

En dan nog die locatie… Dat maakt de voorpret helemaal compleet. In een karakteristieke pand in Nijmegen gaan ze in een één-op-één setting op zoek naar de jurk voor jou. Een lichte en dromerige boetiek met een relaxte en natuurlijke vibe.

Naar Wild at Heart Meer foto's
Wild at Heart Bridal Test Wild at Heart Best of Barts Bruiloft Wild At Heart Wild At Heart Wild At Heart