Zuivelhoeve Kaastaart - Barts Boekje

Zuivelhoeve Kaastaart

De bruidstaart: een eeuwenoude traditie en wat ons betreft een onmisbaar element op de grote dag. Maar laten we nu ook graag ‘n beetje tegen traditie aanschoppen. Want kan het niet effe anders? Zeker wel! En wat krijg je dan? Nou, een kaastaart dus. Perfect voor kaaskoppen en andere kaasliefhebbers bij wie het water al in de mond loopt bij alleen al de gedachte aan kaas. Ideaal ook als je niet zo’n zoetekauw bent. Hup, op naar Zuivelhoeve voor ‘n kaastaart op je bruiloft.

Wat je kunt verwachten? Een waar meesterwerk, samengesteld uit verschillende soorten kazen, waarvan de meeste lekker gerijpt zijn. Reken op zeker 4 tot 5 verschillende soorten kaas, van mild tot pittig. De kazen kunnen volledig worden afgestemd op je eigen smaakvoorkeuren en die van je gasten. Voor ieders smaak wat wils. Met ongeveer 70 tot 100 gram kaas per persoon zit je helemaal goed.

Tja, en voor de looks moet je ook zeker voor een kaastaart gaan. Kazen hebben misschien niet de meest opvallende kleuren, maar dat opent de deur voor versieringen van bloemen en vruchten om te shinen. Die mix van kleuren zorgt voor een eyecatcher op tafel tijdens het taartmoment of dessert. Maar je kunt ‘m natuurlijk ook tijdens de borrel vergezellen door een charcuterie-table: een heerlijke ‘snaai-tafel’ met vleeswaren, toastjes, dipjes, tapas, en ander lekkers. Jup, je kan helemaal losgaan met combinaties.

Wat Zuivelhoeve zo fijn maakt, is niet alleen hun fantastische assortiment delicatessen, maar ook de passie en persoonlijke touch die ze inbrengen. Ze luisteren graag naar je persoonlijke wensen en maken het allemaal waar op jullie grote dag. Oh, en als je in alle rust wil ontdekken wat voor lekkers ze allemaal te bieden hebben, plan dan gewoon een vrijblijvende afspraak met ze in.

Naar Zuivelhoeve kaastaarten Meer foto's
Zuivelhoeve kaastaart Zuivelhoeve kaastaart Zuivelhoeve kaastaart Zuivelhoeve kaastaart Zuivelhoeve kaastaart Zuivelhoeve kaastaart Zuivelhoeve kaastaart