CJP-cultuurpas - Barts Boekje

CJP-cultuurpas

cjp

Cultuur en studenten is niet vaak een dikke match. Think twice, want met de CJP-cultuurpas zijn er veel voordelen voor iedereen tot dertig jaar, en ja hoor: dan wordt cultuur zelfs voor de studenten een feest.

CJP maakt het mogelijk dat je als student héél veel leuke dingen kunt ontdekken, geweldige spullen kunt scoren bij je favoriete merken en los kunt gaan op de leukste events. Komt ie: met de pas krijg je namelijk hele leuke kortingen. CJP is namelijk (naar eigen zeggen) dé onafhankelijke inspiratie- en voordeelbron voor iedereen onder de dertig die van uitgaan en shoppen houdt. Sign us up.

Iedere week zijn er nieuwse deals, waarmee je kunt kiezen voor films, concerten, festivals, theater of winkelen. Waarom ze dat doen? Nou, CJP geeft jongeren de mogelijkheid om culturele interesses te ontdekken en onderzoeken. Met CJP worden jaarlijks meer dan een miljoen culturele activiteiten in het voortgezet onderwijs mogelijk gemaakt. Via het CJP Educatie platform brengen ze culturele organisaties en scholen met elkaar in contact.

Contact info

cjp.nl
CJP CJP CJP CJP
cjp