De Ping Pong Club - Barts Boekje

De Ping Pong Club in Utrecht is een leuke en originele keuze voor een (eerste) date, een avondje uit met vrienden, of als je gewoon op zoek bent naar iets anders dan de standaard bruine kroeg. En ja hoor, zelfs als je geen perfecte tafeltennisser bent, zul je het amazing vinden. Het is een fantastische combinatie van een bar, een ruime loods met pingpongtafels, en een levendige bar die De kans dat je je hier gaat vervelen is precies 0,0% lieve vrienden.

 

Voor een potje tafeltennis of een ‘rond de tafel’ toernooi ben je helemaal aan het juiste adres met de de Ping Pong Club. Maar er staan ook genoeg andere leuke activiteiten op de agenda. Denk aan quizzes, dansavonden en zelfs een festival – we love it. Voor de plek alleen zouden we het al doen. Natuurlijk kun je ook gewoon neerploffen op een stoel, een biertje drinken en bordspelletjes spelen met al je vrienden.

Het ligt iets verder uit het centrum maar het is makkelijk te fietsen. Met maar 7 minuten trappen ben je vanaf Utrecht Centraal op de meest gezellige plek van Utrecht, oftewel de Ping Pong Club.

 

naar de pingpong club Meer foto's
De Ping Pong Club De Ping Pong Club De Ping Pong Club

Contact info

depingpongclub.nl