Meller - Barts Boekje

Meller

De zonnebrillen van Meller zijn je vast niet onbekend gebleven. Ja hoor, we zijn op de hoogte van de brillentrend. De studenten van nu zijn maar al te graag bezig met mode en een Meller zonnebril hoort daar nou eenmaal gewoon bij.

Ken je de wereld van Meller al? Hét hippe brillenmerk, waarvan je de brillen vaker op het hoofd van je vrienden ziet verschijnen. Het is een echte game changer voor studenten die aan het einde van de Duo-maand een beetje krap bij kas zitten, maar wel toe zijn aan iets nieuws in hun kledingkast. Want let’s be honest, je ogen verdienen het beste, zelfs als je niet van plan bent je bankrekening te plunderen. Meller biedt de perfecte oplossing – zonnebrillen van goede kwaliteit die aardig zijn voor je portemonnee.

En laten we vooral niet vergeten te benoemen wat Meller zo uniek maakt. Want wie zegt dat je blij moet zijn met één zonnebril als je er twee kunt scoren voor dezelfde prijs? Meller maakt het mogelijk om je kledingkast een upgrade te geven zonder dat je daarvoor failliet gaat!

Contact info

mellerbrand.com

Socials

meller