Spaghetteria - Barts Boekje

Spaghetteria

Één van de moeilijkste vragen die iemand je kunt vragen is misschien toch wel waar wil JIJ eten? Want joh, mij maakt het niet uit, kies jij maar… is zéker géén goed antwoord. Opper dan eens Spaghetteria, want de ‘Spag’ is immers nooit een slecht idee. Goedkope pasta’s voor een leuk bedrag in een leuk restaurant. Op naar Spaghetteria in Amsterdam, Utrecht, Rotterdam of zelfs Berlijn.

De keuze is reuze in de grote steden van Nederland. Ben jij nog op zoek naar een heerlijk last-minute low-key restaurantje om met je vrienden voor de snelle hap of juist voor lang tafelen heen te gaan? Dan is Spaghetteria de keten waar je gegarandeerd nog een plek kunt scoren binnen of op een van hun terrassen.

Spaghetteria heeft een Italiaanse keuken, waar je overheerlijke pasta’s kunt eten voor een betaalbare prijs. In de volksmond wordt het ‘De Spag’ genoemd. Met maximaal zeven pasta’s op de kaart is de keuze niet reuze, maar een lekkere en grote maaltijd gegarandeerd. De porties zijn voldoende om een goede bodem te leggen voor een night out. Kun je alsnog niet kiezen… dan hebben zij ook de oplossing; twee halve pasta’s bestellen voor de prijs van één! Ben je na het hoofdgerecht nog niet klaar dan kun je de lekkerste scropino bestellen van Nederland die – mocht je geluk hebben – aan je tafel wordt bereid!

spaghetteria Meer foto's
Spaghetteria Spaghetteria Spaghetteria Spaghetteria Spaghetteria Spaghetteria

Contact info

spaghetteria.com