Nederland6 februari 2023, door Ad Vertorial

Een aantal redenen waarom je juist wél dat (bloomon) bloemetje moet geven met Valentijnsdag

Nederland, 6 februari 2023, door Ad Vertorial

Een aantal redenen waarom je juist wél dat (bloomon) bloemetje moet geven met Valentijnsdag

Valentijnsdag komt er weer aan... Onze favoriete dag van het jaar (kuch, kuch). Wat ons betreft mag het elke dag Valentijn zijn, maar laat de rest van de wereld dat nou lekker op 14 februari doen. En doe je nou toch mee aan Valentijnsdag én weet je niet wat je moet geven? een Een bosje bloemen is misschien een beter idee dan je denkt.

Maar welke bloemen moet je kopen? Er is zoveel keus dat je soms door alle bloemen het boeket niet meer ziet, snappen we helemaal. Wij weten wel een adresje waar je doorlopend voor mooie bloemen terecht kunt. Online bloemist bloomon heeft precies wat je nodig hebt en voor ieder wat wils, dankzij hun uitgebreide collectie. Dus verwen jezelf, beste vriend, oom, tante of natuurlijk lover (of geheime liefde) met een bloomon boeket dat bij hem of haar past. Hierbij een aantal redenen waarom je dat bosje bloemen in huis móet halen voor Valentijnsdag.

Instant geluk

Instant geluk

De eerste (en misschien wel belangrijkste) reden is dat bloemen volgens onderzoek tot instant geluk leiden. Of je ze nou geeft of krijgt, wie voelt zich nou niet heppie de peppie van zo’n bos bloemen? Daarbij heeft het ook nog eens een goede invloed op je sociale gedrag. Dus wacht niet en trakteer iemand of jezelf (jezelf echt niet vergeten hoor!) op een ruikertje.

Bloemen hebben dus een bepaalde invloed op je stemming. Zo geven rood, oranje en geel je een warm gevoel. Een gevoel dat je ook graag aan iemand cadeau geeft. De Valentine’s Edition van bloomon barst van deze kleuren.

Welke bloemen voor instant geluk?

Welke bloemen voor instant geluk?

Duh, je moet bloomon met de fantastische Valentijnscollectie hebben. Rozen vallen altijd in de smaak en bij de Classic collectie van bloomon kun je kiezen uit de Mono Rosa of de Mono mini Rosa. Klein flesje champagne erbij en je zit helemaal snor.

Liever een artistic vibe? Kies dan voor de Valentine’s Edition. Een showstopper gevuld met indrukwekkende bloemen in prachtige roodtinten. Van een elegante grote tulp genaamd “Beaumes de Venise” tot de exotische bromeliabloem en de Japanse kweepeer met haar rode bloesem. Neem ook een kijkje bij de matchende vazen, want hierin komt het boeket nog beter tot haar recht.

Of kies je voor een grandiose en luxe ‘True Romance’ bos? Gevuld met rijkgekleurde seizoensbloemen die zowel je vriend, vriendin als je oma, tante of bestie kunnen waarderen. Voeg er nog een persoonlijk kaartje aan toe en you are good to go!

Een geurige ontstresser

Een geurige ontstresser

Nog zo’n fijne reden is dat bloemen ervoor zorgen dat je minder stress hebt en dus meer ontspannen bent. Sla die sauna of massage maar over, want met bloemen kom je er ook. Fleur je (thuis)kantoor op met je favoriete pick en je komt lekker die werkweek door, ook in de laatste taaie wintermaanden. Een boeket is het allerleukste om naar te kijken, blijft lekker langer staan en helpt dus ontstressen. Ha!

En ben je een gulle gever, dan heeft bloomon ook cadeaupakketten: een mooi bloemetje met een kleinigheidje erbij. Denk aan een heerlijke fles prosecco of een chocoladereep, neem vooral lekker een kijkje.

Instant eyecatcher voor in huis

Instant eyecatcher voor in huis

En dan als laatste, een bosje bloemen is natuurlijk hartstikke gezellig. Met een kleine verandering fleurt de hele boel op. Het kan een echte eyecatcher zijn. Des te leuker als het bosje dan ook in een mooie vaas staat. Check bloomon hier ook even voor, ze hebben een mooie collectie vazen die perfect bij je bloemen passen! Of kijk bij de droogbloemen, stukje goedkoper en ze kunnen langer staan dan verse bloemen, helemaal leuk als decoratie en hartstikke hip. Valentijn hoeft dus echt niet de reden te zijn om bloemen te kopen, maar er zijn wel genoeg redenen om bloemen te kopen vóór Valentijn.

bloomon