31 januari 2017, door Maartje

Boardwalk Hotel Aruba

31 januari 2017, door Maartje

Boardwalk Hotel Aruba

Hoe je me gelukkig kunt maken? Door me (liefst met echtgenoot) een week naar Aruba te sturen. Aruba, ja? Ja! En wel om drie hoofdredenen 1: de spierwitte stranden en het zachte azuurblauwe water (ik houd veel meer van zachte, lieve zeetjes van onstuimige oceanen, sorry). 2: de rust. Op Aruba hoeft echt, écht niks. Dat doen de meeste mensen niet en dat is, kan ik je vertellen, heerlijk. Bovendien is het eiland klein genoeg om in een paar dagen te verkennen (aard van het beestje: eerst álles zien, dan pas chillen) en dat verkennen wordt je o zo gemakkelijk gemaakt, net zo gemakkelijk als het chillen. 3: het is het thuis van het Boardwalk Hotel Aruba.

Boardwalk Hotel Aruba

Boardwalk Hotel Aruba

Het Boardwalk Hotel is eigenlijk de leukste logeeroptie op het eiland dat, naast de allermooiste stranden, bekend staat om de vele Amerikanen en hun voorkeuren. Dat moet je positief zijn: net als op Ibiza is het eenvoudig om deze groep lekker links te laten liggen. Wat overblijft is een heerlijk vakantie-eiland waar je de buren niet tegenkomt. De Belgische tweelingzussen die het Boardwalk Hotel runnen, komen al hun hele leven lang op het eiland, kennen het op hun duimpje (er meer dan je denkt! Mocht je daar nog over twijfelen, dan weten de zussen waarheen te gaan) en sloegen hun slag toen het terrein van Boardwalk vrij kwam, op een steenworp van het strand. Met smaak creëerden ze er een kleurrijk Arubaans paradijs bestaande uit een aantal casita’s, vakantieappartementen groter, lichter en frisser dan thuis, rond het zwembad (met zij-bubbelbadje! De gezelligste plek op aarde voor een met-zn-tweeen drankje aan het eind van een stranddag) en een ruim opgezette tuin met verschillende zitjes en een keur aan hangmatten.

In iedere casita staat een Boardwalk Treasure Box: kleine houten doosjes met geplastificeerde (handig op het strand) kaartjes met de allerbeste tips van het eiland, aangepast aan de wensen van de gasten (gezinnen krijgen een ander doosje dan avonturiers of honeymooners zeg maar). Uitleg nodig? Toch nog andere wensen? Behoefte aan een babbel? Kimberly en Stephanie (Kimmy en Fanny voor intimi) zijn je go-to-peeps. Tot hier dit niet zo ingetogen enthousiasme… Maar heus, you will love them. En, goed nieuws: er wordt as we speak druk gewerkt aan een (enorme!) uitbreiding van het Boardwalk Hotel. Twee keer zo groot wordt het, met horeca op het terrein (dat is er nu nog niet, behalve als je een chef inhuurt die in je casita koken komt, een aanrader en zo geregeld). Tot 2018 Kimmy en Fanny, dan komen we weer.

Reserveer Boardwalk Boutique Hotel Aruba