8 juni 2020, door Maartje

Barts Bonnenboekje: korting op je Boekwijzer lidmaatschap

8 juni 2020, door Maartje

Barts Bonnenboekje: korting op je Boekwijzer lidmaatschap

Sinds onze koters verslingerd zijn aan boekjes lezen (since, like, forever, yeah), vinden we het eigenlijk vooral lastig om het voor onszelf ook leuk te houden. Dat wil zeggen: het hele kleine spul leest het liefst iedere avond hetzelfde boekje, en worden ze wat groter, dan hebben ze nog eigen inbreng ook. Potverdrie. En dan? De kinderboekenvijver is ook nog eens gigantisch: ga daar maar eens de pareltjes uit vissen die kinderen aan het lezen krijgen. En houden. And that is where Boekwijzer comes in. Zij doen namelijk niets liever dan je daarbij helpen. Een heuse zegen kunnen we je wel vertellen.

BOEKWIJZER met korting

BOEKWIJZER met korting

Als je lid wordt van Boekwijzer, dan krijg je vier keer per jaar een Boekwijzer Tiplijst op Maat voor jouw gezin: toegang tot de Boekwijzer Specials (denk aan een gesigneerd boek of korting op boeken) en meerdere keren per jaar Boekwijzer Inspiratie (zoals rondom 4/5 mei).

Aanschaffen van de boeken op de Tiplijst op Maat is nooit verplicht overigens, dat is het leuke van Boekwijzer: naast dat je er de leukste boeken kunt kopen, is het óók een dijk van een inspiratieplatform (echter, maak het jezelf vooral gemakkelijk en klik meteen op dat winkelmandje – but that’s us). Je mag natuurlijk ook ‘gewoon’ met de lijst lekker naar de bieb of de boekhandel in de buurt.

Op de foto links zie je Joep die Alfabet, het nieuwe buitenaards goede boek van Charlotte Dematons, bekijkt. Dit boek is een van de parels uit de Zomervakantie Tiplijst op Maat (alle Leden kunnen het aanschaffen en krijgen er dan een poster bij)!

Nog leuker: als je nu lid wordt, dan krijg je tot 20 juni 2020 25% korting op het Boekwijzer Lidmaatschap (a EUR 9,95 per jaar). En als je je deze week inschrijft, kun je nog meedoen met de Zomervakantie Tiplijst op Maat.

Alleen even de code BOEKWIJZER gebruiken als je je hier in schrijft. Enjoy!