Nederland29 mei 2021, door Maartje

Boodschappen (the good kind) mét korting: Let’s go Crisp!

Nederland, 29 mei 2021, door Maartje

Boodschappen (the good kind) mét korting: Let’s go Crisp!

Ja ja, heus, we zijn hier met name van de adresjes - geen speciaalzaak zo obscuur of wij vinden ‘m. Maar we zijn óók van het lekkere (hele lekkere!) eten. En mocht het nou niet je levenstaak zijn om op de fiets te springen voor die ene amandelcroissant of een gespikkelde aubergine, dan laat je alles toch gewoon naar jouw eigen adresje komen? Regel je, met Crisp. Onze - zonder enige twijfel - favoriete digitale supermarkt.

Crisp (met korting)

Crisp (met korting)

De mensen van Crisp weten namelijk waar de beste boodschappen te vinden zijn. Knettervers, volop in het seizoen en vaak van heel dichtbij, precies zoals we het graag zien. De (web)shop is tot de nok toe gevuld met lekkere dingen. Rechtstreeks van honderden kleine makers, kwekers en telers. En wat je voor 22.00 uur bestelt, wordt de volgende dag al bezorgd in heel Nederland. Zonder uitzondering (wat dus echt uitzonderlijk is). Dus ook je Brandt & Levie worstjes met cheddar en jalapeño, je gigantische dry aged tomahawk steak, je Baskische chistorra… Kan de barbecue al aan?

Download dan wel even eerst de app met deze link, (die is speciaal voor Barts Boekje aangemaakt dus je moet echt even die link gebruiken) en dan staat er speciaal voor jou €15 shoptegoed klaar. Graag gedaan!