Nederland23 april 2020, door Michel + Renske

De Buurtwinkel bezorgt knettervers heerlijks op je stoep

Nederland, 23 april 2020, door Michel + Renske

De Buurtwinkel bezorgt knettervers heerlijks op je stoep

We gunnen iedereen - inclusief onszelf, sorrynotsorry - een goede lunch. Zeker nu. En daar zorgen de leuke mensen van de Buurtboer wel voor. Hier zat je op te wachten: een online bezorgservice met niks dan ambachtelijke, écht goede producten. Oh en zonder eindeloze wachttijden. Driewerf hoera voor de Buurtwinkel.

De Buurtwinkel

De Buurtwinkel

De Buurtboer levert dagelijks verse lunch bereid met de beste ingrediënten. Ambachtelijk, lokaal bereid brood, biologische spreads en verse soepen. Normaal gesproken aan bedrijven (hoe lekker als dit op jouw werk zo enorm goed is geregeld, waar tekenen we!?), maar dat ligt door de huidige toestanden natuurlijk op z’n gat. Daarom maakte de Buurtboer een creatieve switch en leveren ze nu via de Buurtwinkel aan particulieren. Vreugdedansje.

Een online bezorgservice ja, maar wel van heuse kwaliteit. Denk aan ambachtelijke salade bomvol gezonde ingrediënten, de lekkerste kazen van landgoed Mariënwaerdt, de beste (allerbeste) visspreads van Henry, de heerlijkste gerookte kip van Frank’s Smoke House, knetter vers brood van BBROOD en oja, ook het suikerbrood van BBROOD! DAT IS ZO LEKKER, dat verdient een capslock. Ook buiten de categorie ‘lunch’ is de keuze reuze, zoals heerlijke nootjes van Jan Gotjé en om het weg te spoelen de troebele vruchtensappen van Schulp. De laatste die echt een plek in je virtuele mandje verdient: de pindakaas van Max. Je wilt nooit meer anders… voor altijd verslaafd. Je bent gewaarschuwd.

De twee dames achter debuurtwinkel.nl organiseren alles met een bak liefde en een dosis enthousiasme: “Hopelijk vullen we hier een behoefte in: iedereen wil nu juist genieten van lekker eten, maar het is vrijwel onmogelijk om nog een online bezorgmoment te vinden”. Zo niet bij de Buurtwinkel. Off you go!

De Buurtwinkel