1 juli 2024, door Teun Tielen

Frisse koppen niet te stoppen: De Tuinen Premium 2% Collageen + 2% Niacinamide Serum

1 juli 2024, door Teun Tielen

Frisse koppen niet te stoppen: De Tuinen Premium 2% Collageen + 2% Niacinamide Serum

Frisse koppen niet te stoppen. We zijn heus blij dat we ouder mogen worden, en die rimpels horen er nou eenmaal bij. Dat neemt echter niet weg dat we het liefst zo lang mogelijk fris voor de dag blijven komen. Het De Tuinen Premium 2% Collageen + 2% Niacinamide Serum draagt daar aan bij.

De Tuinen 2% Collageen + 2% Niacinamide Serum

De Tuinen 2% Collageen + 2% Niacinamide Serum

Het De Tuinen Premium 2% Collageen + 2% Niacinamide Serum is verrijkt met anti-aging peptiden en bestaat voor 93% uit ingrediënten van natuurlijke oorsprong, waaronder collageen en niacinamide. Collageen is al een tijdje geliefd onder skincare junkies, en dat is niet voor niks. Collageen is een lichaamseigen eiwit dat onder meer in onze huid, gewrichten, botten, spieren, haren en nagels voorkomt. De natuurlijke productie van collageen daalt vanaf je 25e, waardoor de eerste tekenen van veroudering kunnen ontstaan. Gelukkig kun je zelf in actie komen om de voorraad in je lichaam te ondersteunen. Niacinamide is een moeilijk woord voor vitamine B3. Deze vitamine heeft een hydraterende werking en kan helpen bij het verminderen van fijne lijntjes en hyperpigmentatie.

 

Geen zin om nóg een stap aan je skin care routine toe te voegen? Snappen we, maar haak niet te snel af. Het aanbrengen van het serum heb je zo gedaan, dus ”geen tijd” is geen excuus. Breng 6-8 druppels van het serum aan op je handpalm of direct op je huid en masseer het vervolgens met zachte, ronddraaiende bewegingen in. Liefst twee keer per dag, voor je je dag- of nachtcrème aanbrengt. Het serum kost €29,99 en omdat het zo zuinig in gebruik is doe je er relatief lang mee.

Bestel de Tuinen 2% Collageen + 2% Niacinamide Serum hier