Nederland, Haarlem14 juni 2019, door Maartje

DeDAKKAS Haarlem

Nederland, Haarlem, 14 juni 2019, door Maartje

DeDAKKAS Haarlem

Een duurzaam horecapaviljoen bovenop de parkeergarage de Kamp met een buitengewoon wowzinnig uitzicht over Haarlem. Voila: deDAKKAS Haarlem. Vanaf het terras zie je recht voor je de monumentale binnenstad van Haarlem liggen. Links de duinen, rechts de koepelgevangenis en recht voor je de Grote St. Bavokerk die over de lengte van het middenschip boven de daken uit torent. Klinkt goed, ja? Ja!

DEDakkas Haarlem

DEDakkas Haarlem

De ondernemers, Dennis, Victor en Jeroen, wilden precies dat, deden het en noemen het resultaat DeDAKKAS. Ze gaan voor een groene en stedelijke plek waar je het hele jaar door terecht kunt voor lokaal, seizoensgebonden eten. Voor ontbijt, lunch, diner en borrelhappen. Voor wijn en speciaalbier. En voor creativiteit en cultuur zoals een filmfestival, netwerkbijeenkomsten of een popup kleinkunst. Het kan niet op.

DeDakkas mocht er komen, naar een rondje steengoede crowdfunding, en sindsdien is het, zomer en winter (maar ok, vooral in de zomer) een van onze favoriete plekken in Haarlem. Vooral vanwege de locatie: de service is soms om door een ringetje te halen en soms om achter het behang te plakken…

DeDAKKAS