Nederland, Tilburg6 oktober 2023, door Maartje

Eetwinkel Verzot in Tilburg voor goedbelegde broodjes, delicatessen en heel veel meer

Nederland, Tilburg, 6 oktober 2023, door Maartje

Eetwinkel Verzot in Tilburg voor goedbelegde broodjes, delicatessen en heel veel meer

Een reden om een dagje/weekend Tilburg aan te doen, is er altijd wel. Zo zit het om de hoek van Safaripark de Beekse Bergen, zijn er verschillende pleinen om aan te schuiven voor een drankje en een hapje en als we het dan toch over de horeca hebben: die is leuk! Steeds leuker wordt 'ie ook in Tilburg. Een altijd favoriet is de Houtloods, misschien wel het beste restaurant van Brabant is. In onze beleving dan he. Een andere plek waar we steevast aanschuiven/bestellen when in Tilburg is Eetwinkel Verzot. Terecht een eetwinkel met smaak, waar je echt hele lekkere broodjes haalt, lokale delicatessen en allemaal lekkers uit Italiƫ en maaltijden om in te vriezen wanneer er geen tijd is om te koken.

 

Heerlijk plekje, helemaal omdat we er sinds kort achter zijn dat ze ook bezorgen via Thuisbezorgd.nl. Broodjes, salades, panini's en dat soort, maar waar we vooral blij van werden, is dat ze 'voor bij de borrel' kunnen laten bezorgen! Staat er dus iemand ongepland voor de deur (of gepland, maar je was het vergeten) en je hebt niets te knagen in huis: Eetwinkel Verzot heeft borrelplanken en meer snacks om de borrelplank nog wat uit te breiden. Alcoholvrije Aperol, sapjes en bier komen ze ook bezorgen.

 

Bestel bij Eetwinkel Verzot

Eetwinkel Verzot

Eetwinkel Verzot

De winkel zelf is een feestje: schappen vol potjes met lekkers en een dito vitrine voor goedbelegde broodjes. Je kunt er ook lasagne, pastasauzen, soepen en pizza’s ophalen om thuis af te bakken of op te warmen. Als zelfs dat een stap teveel is, dan is het bezorgen geblazen. De lui bij Thuisbezorgd.nl komen ook een heel groot deel van het assortiment aan de deur brengen (niet alles, dus een keer langsgaan is een aanrader) en dan heb je een verse maaltijd zonder al teveel moeite. Of gewoon die borrelplank, heel goed idee.

We zijn verzot dus, op deze delicatessenwinkel die je ook gewoon vindt op Thuisbezorgd.nl. Bij Eetwinkel Verzot bestel je overdag lekkere broodjes (vers!), krijg je goede porties en als kers op de taart heb je kans dat je ook nog een persoonlijk berichtje op de Thuisbezorgd.nl tas ziet. Een aanrader is de Mortadella pistache met truffelmayonaise, Parmigianno en rucola. En maak het feestje voor jezelf nog wat groter door er een cannoli bij te bestellen als toetje (zoet Italiaans koekje).

Bestel bij Eetwinkel Verzot

 

 

 

 

Thuisbezorgd