Nederland5 februari 2020, door Maartje

vakantiekriebels? Dit zijn vijf onze favoriete Europese zomerbestemmingen. En je kunt ze meteen boeken!

Nederland, 5 februari 2020, door Maartje

vakantiekriebels? Dit zijn vijf onze favoriete Europese zomerbestemmingen. En je kunt ze meteen boeken!

Geen idee hoe het met jou zit, maar wij hebben aan de ene kant ontzettend veel zin in de zomer maar worden ook maar wát onrustig van alle opties. Hallo FOMO. Want wie voor links kiest, kan niet meer naar rechts (het had zomaar een Cruijf-je kunnen zijn, mensen). Wat te doen? Gewoon op ons vertrouwen en kiezen uit de voorselectie die we al voor je hebben gemaakt. Kan niet missen.

Ontsnappen in de Nederlandse natuur: Getaway Deluxe (honden welkom)

Ontsnappen in de Nederlandse natuur: Getaway Deluxe (honden welkom)

We zijn een beetje op de cabins van het creatieve, landelijke, oer-Nederlandse en toch internationaal ogende (want wie wist dat we zulke prachtige plekken hebben in eigen land?) van Getaway Deluxe. Dat is al zo sinds we de eerste, Cabin 1, ontdekten: via landwegen en uiteindelijk een zandpad kom je bij een luxe houten prefab-cabin van precies 42 vierkante meter in een weiland aan de rand van een bos. Meer rust, ruimte én van alle gemakken voorzien krijg je niet in eigen land. Dat is Getaway Deluxe, tegenwoordig op 3 locaties door heel Nederland te vinden.

Lees meer & boek meteen

(tekst gaat verder onder de afbeelding)

De mooiste plek op het fijnste Spaanse eiland: Can Sastre, Ibiza

De mooiste plek op het fijnste Spaanse eiland: Can Sastre, Ibiza

Hand in eigen boezem: het is niet de eerste keer dat we hier roepen dat dit echt, echt echt echt, de leukste plek is om te logeren. Op Ibiza in dit geval. Maar toch… Dit is het. Echt. Mark our wordsBoutiquehotel Can Sastre op Ibiza is namelijk nu nog een onontdekte parel waar je, gok ik zo, over een paar jaar nauwelijks meer terecht gaat kunnen want altijd vol. Hoe we dat zo stellig weten? Omdat Can Sastre Ibiza, een kleinschalige agriturismo eigenlijk, die heerlijke, perfect uitgebalanceerde combinatie heeft van looks en gastvrijheid, heerlijk eten en een locatie die buiten de gebaande paden ligt en toch overal dichtbij is. Boutiquehotel Can Sastre, onthoud die naam.

Lees meer & boek meteen  (doe je dat, dan krijg je een fles van de beste cava cadeau!)

(tekst gaat verder onder de afbeelding)

De mooiste van Roffa: The Slaak, Rotterdam

De mooiste van Roffa: The Slaak, Rotterdam

Het duurde even, maar dan hebbie ook wat (uitleg: Hotel The Slaak Rotterdam liep een jaar vertraging op). Is oke want ze zijn open hoor, de deuren van Rotterdams jongste hotel The Slaak. Eén voet over de drempel en je weet: hier is het feestje. Alles in het hotel oogt als om door een ringetje te halen maar onze tongen sleepten volledig over de grond bij het zien van de waanzinnig mooie gouden bar op de begane grond. Avondje doorhalen iemand? En dan dus naar boven, want we hebben het hier niet over een knappe bar maar over, juist, HOTEL The Slaak. In Rotterdam. Dus.

Lees meer & boek meteen (doe je dat, dan heb je de speciale Bart Boekt package deal te pakken!)

(tekst gaat verder onder de afbeelding)

Op een onbewoond eiland: Finca les Coves, Costa Blanca

Op een onbewoond eiland: Finca les Coves, Costa Blanca

Vroeger begreep ik nooit waarom mensen al een jaar van te voren hun zomervakantie boekten… Daar ben je dan toch nog helemaal niet mee bezig?! En dan krijg je zelf een kleintje, nog minder uren in een dag (zo lijkt het) en is het plots verdomd belangrijk dat alles vroegtijdig in spreekwoordelijke kannen en kruiken is. Kijk, en om die reden tippen we je deze alvast (en halen ‘m tegen de tijd dat het zover is vast weer een keer omhoog): om nu alvast te boeken voor volgende zomer: Finca Les Coves in Spanje, aan de Costa Blanca. Want voor je het weet zijn de accommodacties van de glamping-plus alweer vergeven.

Lees meer & boek meteen (doe je dat, dan heb je meteen de allerbeste deal te pakken!)

Om Amsterdams in 020: Westervilla Amsterdam

Om Amsterdams in 020: Westervilla Amsterdam

Soms komen er van die parels voorbij, daar worden we meteen dolblij van. En enthousiast over. Dat zit ‘m vaak in een locatie, een grove schets én de tone of voice van een plek. Want dat enthousiasme, dat is er dus soms al (ver) voordat een plek uberhaupt open is. Laten we zeggen dat we daar, na een jaar of 8, wel zo’n beetje een neus voor hebben ontwikkeld. Kwispelende staarten en watertandende gezichten all over toen we hoorden over de komst van het nieuwe Hotel WesterVilla, aan de rand van het door ons o zo geliefde Westerpark. Dit, beste mensen, gaat een topper worden, beloofd.

Lees meer & boek meteen (doe je dat, dan heb je ook hier de allerbeste deal te pakken!)