13 mei 2024, door Teun Tielen

Celebrate hands met gellak stickers van Maniac

13 mei 2024, door Teun Tielen

Celebrate hands met gellak stickers van Maniac

Dat verzorgde tanden belangrijk zijn weten we allemaal, maar wat dacht je van verzorgde handen? We gebruiken ze de hele dag door, maar geven ze vaak niet de waardering die ze verdienen. Bij Maniac zijn ze van mening dat je handen het verdienen om gevierd te worden. Time to celebrate hands met gellak stickers van Maniac.

 

Maniac

Maniac

Je kunt je eigen nagels lakken, je kunt ze door iemand anders laten lakken óf je kunt er gewoon stickers opplakken. Waarom moeilijk doen als het ook makkelijk kan? Dankzij de stickers van Maniac heb je binnen een kwartier gelnagels die er niet alleen knap uitzien maar ook nog eens je nagels verstevigen in plaats van beschadigen. Bij Maniac wilden ze er zeker van zijn dat hun stickers van hoge kwaliteit zouden zijn, daarom besteedden ze maar liefst vijf jaar aan het uitvogelen van het perfecte productieproces. De stickers van Maniac bestaan uit zeven verschillende lagen en per laag is er een bepaalde droogtijd en een speciale temperatuur nodig. Heb jij geen last van, want jij profiteert dus binnen een paar minuten van het resultaat. Wat je er wel van merkt is dat Maniac de enige is in Nederland met deze kwaliteit gellak stickers en daardoor de kwaliteit dus als allerbeste is.

Handen uit de mouwen

Handen uit de mouwen

De dames van Maniac weten wel hoe ze de handen uit de mouwen moeten steken. Het afgelopen jaar brachten ze meer dan 65 verschillende stickers op de markt. Iedere week worden nieuwe kleuren en designs gelanceerd.  De stickers komen in verschillende soorten en maten, zo zijn er bijvoorbeeld speciale stickers voor mannen. Ze zijn vrij van chemicaliën, veganistisch en worden niet getest op dieren. Hoe lang ze blijven zitten wil je nog weten? Met gemak twee weken zitten, maar mocht je je nagels eerder zat zijn dan trek je de stickers zo van je nagels af.

Bestel de Maniac stickers hier of bekijk de Instagrampagina voor inspiratie