16 september 2022, door Isa de Laat

Gelukkig zijn: deze kleine geluksmomentjes helpen je een stukje verder

16 september 2022, door Isa de Laat

Gelukkig zijn: deze kleine geluksmomentjes helpen je een stukje verder

Het beste uit jezelf halen, zo gelukkig mogelijk zijn en altijd maar genieten: sounds like a plan, maar voornamelijk als een hele lastige opgave. Dat gevoel, dat álles klopt. Zoals het vinden van een klavertje vier. We willen geluksmomentjes verzamelen, carpe diem, het leven vieren!

Maar soms kan het ook ietsie kleiner: je weet wel, op het juiste moment de goede jurk aanhebben of een lekker koffietje in de zon. It's all about de kleine geluksmomentjes vieren. Vinden we belangrijk en dat vindt het Nederlandse lifestyle label Sissy-Boy ook. Daarom helpen we je samen met Sissy-Boy om de ultieme geluksmomentjes te creëren.

Kopje koffie in de zon

Kopje koffie in de zon

Het begint allemaal in de ochtend, touché, maar een lastige opgave. Wel het ideale moment om een goede start te maken. Als we de ideale ochtend mogen omschrijven dan is het wel: iets eerder opstaan voor de wekker, genoeg tijd nemen, de zon zien schijnen en een kopje koffie. Wij zeggen: DOEN!
Schijnt de zon? Hup dat bed uit en sprei mee naar buiten. Sprei? Jup, die van Sissy-Boy bijvoorbeeld (die is overigens ook ideaal voor op bed). Buiten het aantrekkelijke printje, die aan twee kanten gebruikt kan worden, is het heerlijk stevig (en gaat dus lekker lang mee). Het sprei bestaat uit 90% katoen en 10% polyester.

De geur van verse bloemen

De geur van verse bloemen

Klein beetje achtergrondinformatie: bloemen (en planten) maken je gelukkiger. Althans de geur daarvan. Het is wetenschappelijk bewezen dat de geur van bloemen dopamine aanmaakt. Dopamine wordt ook wel het gelukshormoon genoemd. Voilà, cirkeltje rond.
Dat bloementje willen we dan natuurlijk zo lang mogelijk bewaren, and in comes Sissy-Boy. In het kleine glazen potje van Sissy-boy kun je bloemen zetten of gedroogde bloemen in bewaren. Het glazen potje is gemaakt van borosilicaat glas en voor wat extra geluk zit er een klavertje vier op. Je hebt ze in twee soorten afmetingen, een grote en natuurlijke een kleine.

Van je huis een thuis maken

Van je huis een thuis maken

Van je huis een thuis maken. In je eigen stekkie gelukkig zijn is super belangrijk. Interieur is the key (naast natuurlijk de andere factoren). Kijk bijvoorbeeld voor de kleuren in je huis, naar welke een positief gevoel bij jou oproepen en verwelkom veel daglicht in je huis.

Maar maak je interieur ook zo persoonlijk mogelijk. Vul je huis met items die van persoonlijke waarde zijn voor jezelf. Kun je bijvoorbeeld ook doen met dat ene kledingstuk van jou of je kind waar je zo vrolijk van wordt. Niet wegstoppen in de kast, maar ophangen die handel. Hoe mooi hangt dit witte jasje van Sissy-Boy in je kamer? Natuurlijk vol met extra geluk dankzij de klavertjes vier print.

Wijntje

Wijntje

Feel good met endorfine, a.k.a. met een goed glas wijn. Endorfine is een gelukshormoon dat naast alcohol, wordt aangemaakt door sporten en lachen. Één glas wijn stimuleert de aanmaak van endorfines. En omdat een mooi wijn glas de ervaring ook net ietsje verfijnt, willen we fijne wijnglazen zoals die van Sissy-Boy.
Deze glazen worden met de hand gemaak en zijn lekker dun. En owja, we vallen als een blok voor de groenblauwe of geelgroene kleur. Waar je dat wijntje ook nuttigt, het lijkt toch net of je aan de Middellandse zee zit…
Let op: overmatig gebruik van alcohol heeft een negatief effect op geluk.

Buiten spelen

Buiten spelen

Kind gelukkig, jij gelukkig. Natuurlijk kan een beetje schermtijd op een dag geen kwaad, maar waar ze echt gelukkig van worden is spelen. En regen of niet? Met de regenlaarzen van Sissy-Boy zijn er geen excuses meer mogelijk.
Vier de happy moments in life samen met Sissy-Boy en bekijk nu hun klavertjesvier collectie!