1 mei 2024, door Sascha Laks

Grow Beautiful met Davines

1 mei 2024, door Sascha Laks

Grow Beautiful met Davines

Beauty producten zijn er in overvloed en door de bomen zie je soms het bos niet meer. Maar hé, daarom is er Barts Beauty! We proberen fijne, effectieve, maar ook ‘do good’ producten te vinden tussen al het verschillende aanbod. En we hebben weer een parel gevonden: minimalistic chic en goed voor je haar én Moeder Aarde: de haarproducten van Davines. Davines focust zich voornamelijk op fijn spul voor het haar en ook een klein beetje op het lichaam.

En de serieuze noot? Davines focust zich op de verzorging van het haar en de (hoofd)huid. Het bedrijf focust zich hierbij op de toekomst van onze aarde, de maatschappij en de strijd tegen klimaatverandering, zoals bij de Grow Beautiful campagne.

Laat de toekomst groeien met een product en een statement!

Into the future met de Grow Beautiful campagne

Into the future met de Grow Beautiful campagne

En laat Davines momenteel een limited edition ontwikkeld hebben die wij graag in het zonnetje zetten. De WE STAND/For Regeneration Hair & Body Wash Bar is speciaal ontwikkeld om aandacht te genereren voor hun Grow Beautiful Campagne: Davines wil zoveel mogelijk mensen bewust maken over het belang van een gezonde bodem in de strijd tegen klimaatverandering door middel van regeneratieve biologische landbouw.

Maar wat houdt regeneratieve biologische landbouw in? Regeneratieve landbouw is een vorm van landbouw waarbij de boeren de bodem zoveel mogelijk haar natuurlijke ding laat doen. Dus geen chemicaliën en minimale bodemverstoring. Dit maakt de bodem steeds gezonder en vitaler, wat uiteindelijk zorgt voor meer CO2 opname in de bodem.

Een blik op de toekomst, a.k.a. het startpunt van Davines‘ Grow Beautiful campagne, bedoeld om alle neuzen dezelfde kant op te krijgen. Persoonlijke groei staat voorop, maar tegelijkertijd help je ook de natuur een handje. A perfect combo.

Limited Edition Hair & Body Wash Bar

Limited Edition Hair & Body Wash Bar

Deze vegan Hair & Body Wash Bar staat voor de vele voordelen van regeneratieve biologische landbouw. Het is een manifesto in productvorm, het is 99,7% biologisch afbreekbaar en verpakt in 100% recyclebaar papier om thuis te gebruiken of waar het leven je ook brengt. Met regeneratief biologisch extract van witte duizendblad, gekweekt in Parma, Italië. Duizendblad voedt het haar en verzorgd de huid.

Tip van ons: deze wash bar is een musthave voor een (korte) trip met handbagage!