3 juni 2024, door Isa de Laat

Deze herstellende aftersun melk raden we aan voor verzorging van je huid na de zon

3 juni 2024, door Isa de Laat

Deze herstellende aftersun melk raden we aan voor verzorging van je huid na de zon

Zit je nu met de gebakken peren omdat je te lang hebt zitten bakken in de zon? Nu kunnen we natuurlijk een preek geven over hoe je deze verbranding had kunnen voorkomen, maar we kunnen je ook gewoon helpen om het wat draaglijker te maken. Als je last hebt van een rode, strakke of droge huid na blootstelling aan de zon, kan de herstellende aftersunmelk van Eau Thermale Avène uitkomst bieden. Deze herstellende aftersun melk is speciaal ontwikkeld om de gevoelige huid van de hele familie, inclusief kinderen vanaf twee jaar, te hydrateren, kalmeren en herstellen na blootstelling aan de zon.

 

Run, run, run naar de drogisterij of de online webshop.

Aftersun melk

Aftersun melk

Inhoudelijk terugkomend op de aftersun melk: hoewel het een fijn middel is voor het verzorgen van de huid na blootstelling aan de zon, blijft het oude gezegde ‘voorkomen is beter dan genezen’ zeker van toepassing bij zonschade. Mocht je dan toch schade hebben opgelopen of je huid wat extra willen verzorgen, dan is dit product je go-to.

De aftersun melk kalmeert onmiddellijk de gevoelige huid die na blootstelling aan de zon oververhit is geraakt, tot wel 48 uur lang. Deze melk is rijk aan Thermaal water van Avène en verrijkt met antioxidanten en herstellende jojobaolie, wat bijdraagt aan het verzachten van de huid en het herstelproces bevordert. De romige, smeltende textuur zorgt voor een aangenaam gevoel van intense verfrissing. Eenvoudigweg breng je na iedere blootstelling aan de zon een flinke hoeveelheid aan op de gereinigde en goed gedroogde huid van gezicht en/of lichaam.

Als blijk van respect voor het milieu is de verpakking ecologisch ontworpen, gemaakt van 100% gerecycled en recyclebaar plastic. Vinden we top. De flacon is verkrijgbaar in een tube van 200 ml of een fles van 400 ml.

Eau Thermale Avène

Eau Thermale Avène

Nu moeten we toegeven, Eau Thermale Avène had niet veel moeite nodig om ons te overtuigen. Al jaren is dit Franse merk een van onze favoriete skincare merken. Wat het zo bijzonder maakt?  Het thermale water van Avène dat direct kalmerend, anti-irriterend en verzachtend werkt voor de gevoelige huid. Het meest populaire product is h het Thermaal Water van Avène spray die ideaal is om je huid te kalmeren, bijvoorbeeld na zonnebrand, een allergische reactie, het aanbrengen van make-up of voor het hydrateren van de huid. Makkelijk te gebruiken gedurende de dag en ook als setting spray van make-up. Absoluut een must-have in je handtas wat ons betreft.

Daarnaast zijn we razend enthousiast over de zonnebrandproducten van Eau Thermale Avène.

 

Eau Thermale Avène