24 mei 2024, door Ad Vertorial

Honeybalm is de natuurlijke oplossing voor droge lippen (met SPF!)

24 mei 2024, door Ad Vertorial

Honeybalm is de natuurlijke oplossing voor droge lippen (met SPF!)

Niets zo vervelend als... Juist ja, droge lippen. Ugh, extra vervelend al zijn ze ook nog schilferig of gebarsten. Voorkomen is haast onmogelijk, want droge lippen kunnen ontstaan door blootstelling aan droge lucht, koude temperaturen, wind, overmatig likken van de lippen, uitdroging of allergische reacties op bepaalde lipproducten. Gelukkig is genezen in dit geval makkelijker dan voorkomen. Het gebruik van lippenbalsem, vooral die met hydraterende ingrediënten, kan helpen om de lippen te verzachten en te hydrateren.

Een wondermiddeltje? De lippenbalsems van Honeybalm: de natuurlijke oplossing voor droge lippen. Nu ook beschikbaar met SPF.

Honeybalm

Honeybalm

Er was eens een eenvoudige wens: een natuurlijke oplossing vinden voor droge lippen. In die zoektocht stuitte een groep Nederlanders op een overvloed aan lippenbalsems op de markt die vol zaten met schadelijke ingrediënten zoals petroleum en PFAS. Een sterke behoefte aan iets beters volgde. En ach, als je het niet kunt vinden, dan maak je het zelf maar. Zo werd Honeybalm geboren, een trots Nederlands bedrijf.

Wat doen de knappe koppen achter dit merk? Ze omarmen de natuurlijke kracht van propolis, honing en vitamine E en toveren die om tot wondermiddelen voor je lippen. Het resultaat? Kleurrijke, vrolijk ogende lippenbalsems met een rijke hydratatie en bescherming voor droge lippen, en dit alles zonder schadelijke PFAS-stoffen en zonder dierproeven.

Verschillende smaken en met of zonder SPF

Verschillende smaken en met of zonder SPF

Op ieder potje past een dekseltje, en zo komt Honeybalm met een rijk assortiment van zowel regular balms als balms met SPF. De slogan #BeeYou benadrukt dat er voor iedereen de perfecte lippenbalsem is. Voor de smaken kun je kiezen uit Honey, Strawberry, Cherry, Vanilla, Coconut, Mint en Chocolate. Keuzestress? Er is altijd de optie om een van de handige bundels te proberen, of Mix & Match jouw eigen bundel met de Bundel Builder!
Oooh en hadden we het andere punt al benoemd waar we zo enthousiast over zijn? De handige Applicators die bij elk Honeybalm potje in de deksel zit zorgt voor een nauwkeurige en gelijkmatige verdeling. Bovendien is dit een simpele oplossing voor de momenten waarop je even geen zin hebt in vette vingers.