4 september 2020, door Maartje

Jansz. Family Sundays, je leukste zondagse uitje met het kleine spul

4 september 2020, door Maartje

Jansz. Family Sundays, je leukste zondagse uitje met het kleine spul

Voor 'de Groten' is het Amsterdamse Pulitzer Hotel al een tijdje favoriet: Restaurant Jansz met zijn knappe roze gordijnen, het frisse lunchrestaurant Pause en zijn gigatuin (met schommels!) en de beeldschone cocktailbar - alles goed, ook zonder er te overnachten. On-Nederlands bijna, vinden wij, al is dat ook wel weer een beetje een achterhaalde gedachten zo leerden we in 2020 maar al te goed.

Met het hele gezin? Naar het Pulitzer? Nee toch? Mis! Het toch al toegankelijke doch luxe hotel organiseert namelijk iedere laatste zondag van de maand de Jansz. Family Sundays.

Jansz. Family Sundays

Jansz. Family Sundays

Tijdens een vroeg ‘diner’ (of late lunch) kun je tussen 14.00 uur en 19.00 uur in restaurant Jansz aanschuiven met de complete fam. Alles staat dan  in het teken van kinderen. Gedachte? Supersnelle service, een uitgebreid kindermenu (zonder die irritante ongezonde kroketten-friet-fratsen) en een oppasservice als je samen ook gewoon weer even bij wil kletsen (jajaja).

Het kroost kan kiezen uit onder andere gegrilde kip met bimi en geglaceerde worteltjes, krokante fish & chips of spaghetti met gehaktballetjes. Alles the good way, Jansz-waardig. Daarnaast krijgen alle kids speciale Jansz. kleurplaten met krijtjes die ze aan het einde van de avond bij de hostess kunnen laten zien voor een cadeau uit de grabbelton van Meneer Jansz. Of ze gaan spelen onder toezicht in de Copper Rooms waar kinderfilms worden gespeeld en waar ballonnen en speelgoed is. Tijd voor jezelf noemen we dat. Wanneer? Elke laatste zondag van de maand. Waar nog eens? Bij Jansz. Reestraat 8 Amsterdam.