Nederland, Amsterdam11 februari 2024, door Maartje

Jansz. Family Sundays – je leukste zondagse uitje met het kleine spul

Nederland, Amsterdam, 11 februari 2024, door Maartje

Jansz. Family Sundays – je leukste zondagse uitje met het kleine spul

Voor 'de Groten' is het Amsterdamse Pulitzer Hotel al een tijdje favoriet, want daarbij hoort (naast dus het fantastische hotel) ook Restaurant Jansz. met zijn knappe roze gordijnen, de gigatuin, en beeldschone cocktailbar. Alles goed, ook zónder er te overnachten. On-Nederlands bijna.

 

Met het hele gezin? Naar het Pulitzer? Nee toch? Mis! Het toch al toegankelijke doch luxe hotel organiseert namelijk elke zondag de Jansz. Family Sundays. En die zijn me toch een potje leuk. 

Jansz. Family Sundays

Jansz. Family Sundays

Voor de (late) lunch kun je tussen 12.00 uur en 16.00 uur in restaurant Jansz aanschuiven met de complete fam. Alles staat dan  in het teken van kinderen. Gedachte? Supersnelle service, een uitgebreid kindermenu (zonder die irritante ongezonde frikadellen-friet-fratsen) en je hebt er de Copper Rooms. Hier kunnen de kids naar hartelust kleuren, met ballonnen spelen, film kijken en spelletjes doen. Jullie lekker met elkaar, Team Jansz. zorgt voor de rest. .

Tijd voor jezelf noemen we dat. Wanneer? Elke zondag. Waar nog eens? Bij Jansz. in de Amsterdamse Negen Straatjes.  Reestraat 8 Amsterdam.