2 oktober 2019, door Maartje

Je kunt er maar beter vroeg bij zijn: Kerst begint vandaag al bij Westwing!

2 oktober 2019, door Maartje

Je kunt er maar beter vroeg bij zijn: Kerst begint vandaag al bij Westwing!

Oooo, wie Barts Boekje al een poosje volgt weet dat we vaak (en graag!) naar de zon vliegen, en dat we minstens net zo doen zijn op kerst. Wat heet: bij ons in huis (Maartje speaking) staat de kerstboom als het even kan al in november. Want ja, Sint rond de boom kan prrrrima als je het ons vraagt. Ok, eind november en het is een nepboom (wat dus heel duurzaam is! We gebruiken 'm al járen), dat wel. Niets zo leuk als optuigen. We beginnen met een beetje en hangen daar de hele maand lang van alles bij.

Alle ballen verzamelen @ Westwing

Alle ballen verzamelen @ Westwing

Het zal geen verrassing zijn dat we niet aan een thema-boom op kleur doen. Hoe saai. Nee, in onze boom hangen ballen en ornamenten die we van over de hele wereld verzamelen. Side note: het is ons favoriete tijdverdrijf als we moeten wachten op het vliegveld: de een koopt stickers van de plek waar je bent om op je koffer (of laptop) te plakken, wij struinen alle vliegvelden af naar ballen. Dat geheel terzijde, want daar kunnen we de boom niet mee vullen. Nee: de rest hangt vol met kleurrijks dat we ‘gewoon’ in eigen land shoppen. En ieder jaar komt er weer wat bij (‘gelukkig’ sneuvelt er ook wel eens wat met kind en hond in huis). Onze favoriet? Met stip de pracht en praal van Vondel. Het lollige Nederlandse ballen- en ornamentenmerk.

De ballen, zelden daadwerkelijk in balvorm, hebben altijd humor en vaak – hoera – een foodie thema, zoals ‘ballen’ van sushi. Dit jaar op onze wensenlijst? Camera-ballen, kreeften-ballen, visballen en het volledige Zuid-Afrikaanse dierenrijk graag, thank you very much.

Shoppen doe je ze vanaf vandaag, 2 oktober, in de dikke sale bij Westwing! Je ontvangt de nieuwsbrief als je member bent en alleen als member kun je bestellen. Wil je, want de kortingen zijn grootst! Member wordt je via Westwing.nl, kind kan de was doen (kost niks)