21 mei 2024, door Teun Tielen

Op vakantie in eigen land met de Dry Body Oil van Marie-Stella-Maris

21 mei 2024, door Teun Tielen

Op vakantie in eigen land met de Dry Body Oil van Marie-Stella-Maris

Nu de zon weer steeds vaker schijnt kunnen de panty's eindelijk in de kast blijven liggen. Dol op rokjesdagen, minder dol op droge benen. Een crème of olie is geen overbodige luxe. Vorig jaar kwam Marie-Stella-Maris met een Dry Body Oil in de geur Voyage Vetivier, dit jaar kun je op vakantie in eigen land met de Dry Body Oil in de geur Objets d'Amsterdam.

Tuurlijk is het belangrijkste aspect van body care dat het je huid ook goed verzorgt, maar een lekkere geur komt op de tweede plek. Objets d’Amsterdam is de best verkopende geur van Marie-Stella-Maris en dat snappen we. Waar Amsterdam niet altijd even lekker ruikt, doet Objet’s d’Amsterdam dat wel. Tonen van groene thee en bergamot maken de geur lekker fris en salie, amber en musk zorgen voor extra warmte. Past goed bij (en in) het Amsterdamse.

 

Het milieu is belangrijk voor Marie-Stella-Maris. Om hun eigen impact op het milieu te beperken werken ze voornamelijk met hervulbare verpakkingen. Goed voor de wereld én voor je portemonnee. Verder bestaan de body care essentials van Marie-Stella-Maris voor ten minste 96% uit natuurlijke ingrediënten (die hebben een hoger biologische afbreekbaarheid dan synthetische alternatieven) die je huid voeden en hydrateren zoals shea butter, zonnebloemolie en upcycled cactusvijgolie. Geen zorgen, upcycled ingrediënten zijn geen oliën die iemand anders al eerder op haar huid smeerde, maar restproducten van een ander productieproces die anders verloren zouden gaan.