Nederland28 mei 2023, door Michel + Renske

Mevrou & Co is je tweede huiskamer in Weesp (van ontbijt tot diner)

Nederland, 28 mei 2023, door Michel + Renske

Mevrou & Co is je tweede huiskamer in Weesp (van ontbijt tot diner)

Weesp in Noord-Holland saai? Think twice. Sinds mei 2023 is Mevrou & Co open (nee we zijn de w niet vergeten, dit is mevrouw op z'n Zuid-Afrikaans). Daar zit je van 's ochtends vroeg tot etenstijd goed voor koffie & thee, ontbijt en lunch en alles er tussenin.

Mevrou & Co

Mevrou & Co

In de categorie leuk, leuker, leukst. Deze fijne plek in Weesp. Gezien vele koppels en gezinnen Amsterdam verruilen voor Weesp, mocht een fijne koffie/brunch/lunch plek niet ontbreken. En voila, Maaike ging het voor je doen.

Met een mega rugzak aan ervaring streek ze neer in het unieke pand in hartje Weesp. Het idee? Een fijne plek om te ontspannen onder het genot van een goede kop koffie, fijn ontbijt of lunch. Smoothies, sapjes, warme dranken; voor ieder wat wils en voor ieder tijdstip iets geschikts.

Ook voor de zoetekauw genoeg lekkers. Taartjes, pannenkoeken, croissants. Perfect voor kleine trek maar ook voor een lange zit. Kids kunnen lekker mee, want ook aan de koters is gedacht. Zo is er een kleine speelhoek en staat babyccino gewoon op het menu.

Waar Maaike haar inspiratie vandaan haalt? Lange tijd woonde zij in Zuid-Afrika, waar hond en baby geboren en getogen zijn. Nu dus subtiele Afrikaanse invloeden bij Mevrou & Co.

In de zomer strijk je heerlijk neer op het met zonovergoten terras. Nog fijner? Je kunt ook voor de borrel terecht. (Zuid-Afrikaanse) wijnen, locale biertjes en heerlijke happen zijn te krijgen.

Voor de locals een heerlijke tent in Weesp, voor de stedelingen een fijn stekje om vanaf de stad naartoe te rijden of fietsen.

Mevrou & co