2 april 2024, door Isa de Laat

Een Natural Skin Lifting Massage van Biocare Online voor het verstevigen van de huid rondom het gezicht

2 april 2024, door Isa de Laat

Een Natural Skin Lifting Massage van Biocare Online voor het verstevigen van de huid rondom het gezicht

We hebben al eerder aangegeven dat we onze verzorgingsproducten en make-up graag bij Biocareonline.nl bestellen. Dit komt doordat de webshop gevuld is met 100% natuurlijke gecertificeerde (!) huidverzorgingsproducten, die bovendien biologisch, veganistisch, halal en duurzaam zijn. Alle producten op de webshop zijn cadeautjes aan jezelf voor je huid. Maar het beste cadeau dat je aan jezelf kunt geven is dat wat de knappe koppen achter Biocare Online in april 2024 lanceren: een E-Werkboek met dertig pagina’s aan informatie over de Natural Lifting-massage voor het verstevigen van de huid rondom het gezicht. 

Wie wat waar? Na het bestellen van het boek inclusief video modules, leer je hoe je jezelf een intensieve zelfmassage voor je gezicht kunt geven, beter bekend als Facial Muscle Lifting. Heb je dat eenmaal in de vingers, dan weet je hoe je de verouderende, verslapte huid rond je gezicht, hals en kaaklijn te verstevigen. In het boek staan alle technieken stap voor stap uitgeschreven en naast de tips en trucs voor een intensieve zelfmassage staat het e-werkboek ook vol met modules en adviezen, zoals natuurlijk ouder worden en zelfacceptatie in de wereld waarin we vandaag leven.

SKINYOGA van Biocare

SKINYOGA van Biocare

First things first en dat is de betekenis van een Facial Muscle Lifting. Een duur woord voor gezichtsspierversteviging, verwijzend naar technieken die gericht zijn op het versterken en verstevigen van de gezichtsspieren om een jeugdiger en gelift uiterlijk te creëren. Het doel is om de spieren in de huid te versterker en daardoor een steviger, jeugdiger uiterlijk te bereiken. Duh, dat willen we.  Maar hoe? Dat bereik je dus zonder chirurgie, maar met oefeningen, massages, en soms elektrische stimulatie, zonder invasieve chirurgie. Kind kan de was doen hoor, maar je moet de kneepjes van het vak leren. En die kneepjes leert Suzanne je in het programm SkinYoga Natural Skin Lifting Massage. In het E-Werkboek geeft ze dertig pagina’s aan informatie over de Natural Lifting-massage voor het verstevigen van de huid rondom het gezicht.

 

En als we dat van iemand aan willen nemen, dan is het van Suzanne. De oprichter van het platform Biocare Online (de webshop die we op speed dial hebben staan voor gecertificeerde natuurlijke huidverzorgingsproducten), heeft 24 jaar ervaring in het vak, benadert de huid vanuit holistische wijze en is een expert op het gebied van natuurlijke cosmetica en zet hiervoor dan ook graag het, volgens haar, gezondste cosmetica ter wereld in: INIKA Organic.

Kom maar door met dat boek voor het verstevigen van de verouderende, verslapte huid rond je gezicht, hals en kaaklijn. Oh, alsof dat nog niet alles is, stimuleert de techniek ook nog zowel de interne als externe gezichtsspieren, met talloze unieke voordelen in het anti-verouderingsproces. De methode werkt krachtig tegen tekenen van vermoeidheid, versterkt, verjongt en fungeert als een soort anti- verouderingsgymnastiek. We zetten de voordelen van een Natural Skin Lifting nog even voor je op een rijtje:

  • Lymfedrainage voor het gezicht en decolleté
  • Verbeterde bloedcirculatie
  • Verhoogde microcirculatie in het huidweefsel
  • Herstel van spierspanning en elasticiteit
  • Gladdere huid door spierwerking
  • Verlichting van spasmen en blokkades
  • Preventie van rimpels
  • Diepgaande ontspanning
  • Bevorderen van zelfliefde
  • Verminderd stress en spanning ->ondersteunend bij burn-out klachten

Meer informatie over het E-werkboek of bestellen? Dat kan hier.