13 september 2021, door Maartje

Nieuw: Bij Bart Binnen by Willemijn de Leeuw

13 september 2021, door Maartje

Nieuw: Bij Bart Binnen by Willemijn de Leeuw

Voila! We lanceren Bij Bart Binnen. Een kruising tussen Bart Blijft Binnen (ontstaan tijdens de lockdown) en Bart Bouwt (al jaren onze interieurhoek). Dat werd Bij Bart Binnen in samenwerking met interieur goeroe Willemijn de Leeuw. Dé pagina voor al je kleurrijke interieurinspiratie, praktische tips and more.

Het moge geen geheim zijn: Bart hartje interieur, en alles (we menen het: álles) daaromheen. Het is niet voor niets dat we graag het hele huis op zijn kop zetten om alles weer even lekker op te frissen. Van een verse lik verf, een spijker in de muur voor een nieuw kunstwerk, tot het grove geschut. En heus, we weten er écht wel wat van hoor, maar ook wij (joh) hebben zo onze interieur struggles. Maar steeds minder, want dit – oui, deze pagina – is vanaf nu the place to be voor alle antwoorden.

Willemijn de Leeuw knows bestWillemijn, art director en interieurontwerper, heeft haar koffer gevuld met jarenlange know-how, een volle lading aan interieurkennis én is zelf een grote bron van inspiratie (alles wat ze doet en vertelt is smullen). We ask & Willemijn responds. Dat levert niet alleen een hoop inspiratie op maar ook praktische tips. Thank you very much. Ze helpt je bij het kiezen voor kleurrijke stoffen en behangprints als basis, waarin kleur en contrast altijd het uitgangspunt is. Houd de pagina in de gaten!