9 januari 2021, door Maartje

Barts Botox? Ben je mal: The Solution van Oslo Skin Lab is, euh, de oplossing

9 januari 2021, door Maartje

Barts Botox? Ben je mal: The Solution van Oslo Skin Lab is, euh, de oplossing

First of all zijn we gewoon genadeloos be-influenced met deze: The Solution. Een poeder, zo lazen we, die je rimpels als sneeuw voor de zon (sort of speak) laat verdwijnen. Jaja, zo dachten wij ook. Hetzalwel. Tot-dat-ie wel erg vaak voorbij kwam en we, en dat is een belangrijke, van een aantal The Solution-gebruikers die we hoog hebben zitten uit de eerste hand hoorden dat het écht werkt. Toen een collega met verstand van zaken (lees: met een studie over poeders, E-, D-, huppeldepup-nummers op zak) óók nog eens aangaf dat ze toch echt geen kwalijke ingrediënten kon ontdekken, gingen we overstag. Spoiler alert: ook wij zijn enthousiast. So far so good... Leest u mee?

Oslo Skin Lab

Oslo Skin Lab

The Solution zeg je? Mais oui. Dat leggen we uit: Oslo Skin Lab is een Noors merk (what gave it away?) dat beauty-supplementen ontwikkeld met een aangetoonde werking. The Solution is het eerste product dat in Nederland verkrijgbaar is.

Daarover moet je vooral weten dat The Solution een ‘gehydrolyseerd collageen’ van rund is. Het wordt onttrokken aan restmateriaal – huid en kraakbeen – dat afkomstig is uit de voedingsindustrie. Belangrijk: er worden géén dieren gedood voor dit product maar het is dus niet geschikt voor veganisten/vegetariers! Nu zijn wij echt geen wetenschappers, allerminst, en moeten we de mensen van Oslo Skin Lab op hun woord geloven dat alles top is. Dat snappen zij ook, en dus delen ze op de site alle uitgebreide onafhankelijke wetenschappelijke onderzoeken die naar dit specifieke collageen zijn gedaan. Eerder genoemde collega laat zich dat echter niet zomaar vertellen en dook even in de materie: haar deskresearch leverde – lang verhaal kort – geen enkele tegenspartelingen.

Geen broodje aap

Geen broodje aap

Dus geloven we de Oslo-ers op hun Scandinavisch blauwe ogen en vertellen we verder: het collageen heeft een aangetoonde werking op het gebied van stevigheid van de huid, textuur van de huid, de diepte van rimpels en de zichtbaarheid van cellulite. Mocht je daar zelf nu nog wat meer over willen lezen, check dan deze site even: onderzoek naar collagen Oslo Skin Lab (inclusief links naar medische publicaties).

In het kort: het door Oslo Skin Lab gebruikte collageen voor The Solution werkt omdat het bioactief en gehydrolyseerd is. Dat wil, in Jip & Janneke taal, zeggen dat het is opgebroken in eiwitketens die daadwerkelijk door je lichaam worden opgenomen en die een positief effect hebben op je huid. Er zijn verschillende soorten collageen op de markt, maar deze heeft solide studies én zichtbare voor-na resultaten opgeleverd. Wat we, as said, ook al uit de eerste hand mochten horen van vrienden en bekenden die al overstag zijn. We zijn nu zelf 2,5 week aan het slikken – wordt vervolgd!

Good to know:

Good to know:

Na 4 weken nemen rimpels met gemiddeld 7% af, na 8 al met 20%. Na 4 maanden zijn de resultaten (meestal) echt goed zichtbaar maar let wel: het verschilt van persoon tot persoon hoe lang het duurt voor je resultaat ziet. Dat hangt af van onder andere je leeftijd, je levensstijl, de hoeveelheid rimpels natuurlijk… Handig is het ook: je ontvangt het compleet geur- en smaakloze (fijn) poeder in afgemeten zakjes die je per dag openscheurt en door je daily routine drink gooit. Koffie, thee, water, wijn (!)… All good. Dit is de werkzame dosis en meer collageen innemen leidt niet tot betere of snellere resultaten – so you know. Bij mij (Maartje talking hier) – eerlijk is eerlijk – elke dag door de wijn. ‘s Ochtends vergeet ik het gewoon. Wat ik erg prettig vind, is dat het dus echt niet uitmaakt, anders dan de meeste middeltjes die je bij voorkeur ‘s ochtends bij de (eerste) maaltijd inneemt.

 

U voelt wat we aan het doen zijn he…? Juist! Ook jullie beinfluencen. En? Werkt het? Want we zijn – so far so good – dus ook echt hartstikke enthousiast. Vandaar dat we 60% korting op de eerste verpakking bij het aangaan van een membership regelden. De korting zit verwerkt in DEZE LINK maar je kunt ook naar osloskinlab.nl gaan en daar de kortingscode Bartsboekje invullen bij het afronden van de bestelling.

De eerste verpakking kost je dan 22,80. De volgende verpakkingen kosten 39,80 en worden elke 4 weken automatisch toegezonden. Let wel: er is echt geen verplichte afname, je zit echt nergens aan vast en er zitten echt geen addertjes onder het gras. Echt niet. Dat het maar duidelijk mag zin. Toch per ongeluk je membership laten doorlopen? Dan mag je de ongeopende verpakking retourneren en op elk moment de leveringen stopzetten door contact op te nemen met de klantenservice. Je kunt ook een losse verpakking kopen als je geen member wilt worden. Dat is wel duurder en kost 56,90. Echter: als je bovenstaand goed gelezen hebt, dan snap je dat het collagen de tijd en de routine nodig heeft, vandaar dat je beter het membership kunt kiezen. De verpakking past door de brievenbus dus je hoeft er niet voor thuis te blijven.