22 december 2018, door Sanne Carbaat

5 x feestjes op Oud & Nieuw 2023

22 december 2018, door Sanne Carbaat

5 x feestjes op Oud & Nieuw 2023

We weten het bijna zeker: over geen enkele avond worden zoveel woorden vuil gemaakt als over Oud en Nieuw. Sterker nog: het is misschien wel een van de meest gevreesde avonden ter wereld. De verwachtingen te hoog, de resultaten steevast tegenvallend. Dikke kans dat je niet weet wat je moet gaan doen, toch? Handje omhoog? Zie je wel.

 

Mocht je ook je handje opgestoken hebben (dat zou grappig zijn), dan geeft die lijstje hopelijk een beetje inspiratie voor feestjes en leuke dingen om te doen op Oud & Nieuw 2023.

Hotel Jakarta - Javaanse foodmarket

Hotel Jakarta - Javaanse foodmarket

Als je het nieuwe jaar wat tropischer in wilt luiden, dan is Hotel Jakarta op Java-eiland in Amsterdam Oost daar een uitgelezen plek voor. Er is live muziek, de cocktails worden voor je neus in elkaar geshaked en natuurlijk zijn er echt lekkere happen (goed voor die bodem). Voor hun New Year’s Eve Party zet Jakarta een Javaanse Food Market in elkaar én je kunt natuurlijk altijd de skyline van Amsterdam bewonderen vanaf Malabar op de bovenste verdieping. Hapjes, champagne, hele nacht onbeperkt wijn, Prosecco, bier, Gin & Tonics, Dutch Mules en Dark & Stormy: allemaal inclusief in je ticket.

Tickets voor New Year’s Eve bij Hotel Jakarta

Super Lyan NYE Party, Amsterdam

Super Lyan NYE Party, Amsterdam

Lekker centraal, want tegenover CS: je NYE in Super Lyan vieren is daarom ook al een goed idee. Niet alleen hoor, want naast dus die fijne locatie worden er de meest feestelijke cocktails geshaked, een dj draait plaatjes tot in de late uren en het is er gewoon heerlijk. Een fantastisch roze plaatje, dat vinden we.

Bij restaurant Jansz. in de Negen Straatjes wordt er een speciaal menu op Oudjaarsavond geserveerd. Geen feestje, wel lekker en gezellig.

NYE @ the Market, Groningen

NYE @ the Market, Groningen

Pal aan de Grote Markt in hartje centrum Groningen luidt Hotel The Market het nieuwe jaar in met NYE @ The Market.  Vorig jaar een groot succes, dit jaar nét even anders. Eerst namelijk het NYE Dinner (18:00 – 21 :30) waar je zes gangen krijgt voor geschoteld. Vanaf een uur of 22:00 gaan de tafels aan de kant en kan het feestje beginnen: de NYE Party (tot 02:00) met livemuziek, DJ intermezzo, borrelhapjes & oliebollen. Samen toosten om middernacht en een happy new year to you all!

Wil je ze allebei meemaken? Dan kun je een combiticket bestellen voor 89 eutjes (excl. drank).

NYE @ The Market