Hoe werkt deze site eigenlijk? Eenvoudig: Barts Groene Boekje gaat over duurzaamheid, Bartje over kids, Bart Bouwt over interieur en dan heb je nog Barts Kookboekje, Barts Beauty en Barts Bruiloft. Gebruik de zoekfunctie en je ziet alleen de posts van je favoriete categorie - it’s the simple life. Leuker nog: als je rechtsboven inlogt, kun je je eigen boekje creëren met alleen die tips die je wilt bewaren. Klik het hartje aan bij het adres van je voorkeur en check je persoonlijke Bart-kaart. Wil je niks missen, meld je dan aan voor de non-spam-nieuwtjes pagina.
24 June 2019
  • 17-02-2016
  • Porto, Portugal

Rosa et Al Townhouse, Porto

Rosa et Al Townhouse, Porto

Een weekend (of langer) naar Porto is de perfecte remedie om aan de februari-kou te ontkomen, of het perfecte tripje om naar uit te kijken. Hoe dan ook: Rosa et Al Townhouse is bij uitstek het hotel voor een weekend of (mid)week weg. Het kleine hotel, of zoals ze zelf zeggen; het herenhuis, ligt verstopt in een van de artistieke wijken van Porto, daar waar je kunstgalerijen en art studio’s vindt. Heerlijk om hier rond te dwalen na de hele ochtend te hebben geluierd in je bed.

Barts-Boekje-Trosa et Al Townhouse Porto 2 copyHet klassieke huis - houten vloeren en vintage meubels incluis - telt zes ruimte suites. Lievelingssuite is de Suite Queen Deluxe City. Op de tweede verdieping – in de voormalige woonkamer van het herenhuis – is hier een suite omgebouwd tot fijne logeerplek met open haard, vintage meubels en een klassiek bad op pootjes (waar wij zijn). In de suite vind je ook (een paar) fles(sen) huisgemaakte wijn. Op de tweede verdieping ligt ook de Suite King Grand Deluxe Garden, een veranda suite met fantastisch uitzicht en, bonuspunten, een extra groot bed. Dat grote bed leent zich perfect voor ontbijt op bed (hello roomservice!), maar sla ook de brunch in het weekend niet over. Niks geen standaard-hotel-brunch hier, maar pannenkoeken, wentelteefjes en gepocheerde eieren met zalm op toast. Rosa et Al Townhouse