29 mei 2024, door Nina van Hilst

Skincare voor mannen

29 mei 2024, door Nina van Hilst

Skincare voor mannen

Hoi heren, hebben jullie al een favoriet skincare merk voor mannen? Natuurlijk geheel zonder te generaliseren zijn de meeste mannen een stuk minder gecompliceerd als het op verzorging aan komt. Het favoriete geurtje - of twee - is vaak wel aanwezig. Deodorant wisselt regelmatig van merk. En gezichtscrème maakt het merk vaak niet zo veel uit. Als het maar lekker smeert, niet stinkt en als het even kan nog gunstig geprijsd is zodat er royaal gesmeerd kan worden. Van gewoon de dagcrème van je partner gebruiken is menig man ook niet vies. Nu wil het zo dat skincare merken voor mannen óf juist genderneutraal booming zijn. Leuk want zo valt er volop te ontdekken tot er wél een favoriet merk voor huidverzorging in je toilettas ligt.

 

Nu zijn er natuurlijk nog meer skincare merken die zowel voor vrouwen als mannen zijn. Bij Barts Beauty schrijven we erover.

HMN Skincare

HMN Skincare

Het Amsterdamse merk HMN – uit te spreken als human – heeft een lekker compacte lijn met huidverzorging speciaal voor mannen. Een gezichtscrème voor dag en nacht, een cleanser en een dagcrème met SPF30 zodat je huid jong en gezond blijft. HMN gebruikt organic en vegan ingrediënten. Behalve goed voor je huid is het merk ook goed voor de planeet. De looks zijn lekker basic: een simplistische verpakking in wit, groen en geel. Zo grijp je nooit per ongeluk de verkeerde verpakking. Easy does it.

HMN Skincare is verkrijgbaar bij Skins en Skin District

Rebel Care by Loveli

Rebel Care by Loveli

Loveli werd vooral bekend als mega fijn merk voor natuurlijke deodorant. Dat wat goed is werd uitgebreid en er kwam ook een speciale lijn voor heren: Rebel Care in de stoere zwarte verpakking. In de collectie zitten een face cream, face wash die ook als scheerschuim te gebruiken is, body wash en de deo in verschillende geuren en groottes. Loveli is natuurlijk en biologisch waar het kan en gebruikt nooit schadelijke ingrediënten. Met €6,50 voor de deodorant en €17 voor de gezichtscrème valt Rebel Care ook nog onder de noemer betaalbaar.

The Grey

The Grey

Voor high-end skincare moet je bij Skins zijn. Een van de merken special voor mannen is The Grey. Het merk gebruikt super geconcentreerde ingrediënten van hoge kwaliteit waardoor je huid beter beschermt en voedt. Een clean skin en wel gevoed om mooi ouder te worden. Naast een dagcrème en cleansing mousse heeft The Grey een heel arsenaal aan huidverzorging: van scrub tot voedend serum en zelfbruiner. The Grey is een echt verwen-merk.