14 april 2024, door Ad Vertorial

Prescription: de skincare lijn van Soap Treatment Store

14 april 2024, door Ad Vertorial

Prescription: de skincare lijn van Soap Treatment Store

Wat doe je wanneer je al jaren een salon runt en heel veel vragen krijgt over skin care? Dan lanceer je je eigen lijn. Precies dat is wat de vrouwen van een van Nederland's bekendste beauty salons (en stores) deden. Prescription is de skincare lijn van Soap Treatment Store en Doctors at Soap.

 

SOAP Prescription

SOAP Prescription

Bij de salons van SOAP mag je altijd binnenlopen voor persoonlijk advies, en ook online kun je terecht. Mocht je geen Soap in de buurt hebben dan kun je online de gratis Skin Scan doen (in plaats van invullen). Je maakt een selfie en krijgt vervolgens een persoonlijk advies zodat je weet wat je huid nodig heeft. Omdat niet iedereen een Soap om de hoek heeft ontwikkelden de vrouwen achter SOAP Prescription. Bij SOAP geloven ze dat de juiste actieve ingrediënten in combinatie met salonbehandelingen veel kunnen doen voor je huid. Salonbehandelingen doen ze al jaren, dus was het lanceren van een skincare lijn een logische stap. De producten van Prescription dragen bij aan het behouden van een gezonde huid én kunnen helpen om huidproblemen te verminderen of op te lossen.

Hyaluronic Acid

Hyaluronic Acid

Een van de producten uit de lijn is de mini hyaluronzuur met DMAE.  Deze cocktail is een mix van hyaluronzuur, dmae, organische siliconen en sodium DNA. Termen die je wellicht niet veel zeggen, en misschien is dat maar goed ook, want sodium DNA is een fraaie term voor zalmsperma. Het zal vast niet voor niets een hype zijn onder Koreaanse skin care experts, en de werking is inmiddels ook wetenschappelijk bewezen. De mix draagt onder andere bij aan het hydrateren en herstellen van je huid en het vernieuwen van huidcellen.

Prescription skin care