13 januari 2021, door Nina van Hilst

Te koop: design Cabin ANNA

13 januari 2021, door Nina van Hilst

Te koop: design Cabin ANNA

Handjes omhoog wie haar Pinterest lijst vol heeft staan met afgelegen cabins in Scandinavië. De Nederlandse designer Caspar Schols ontwierp zo’n cabin: Cabin ANNA. Deze prachtige, prachtige design cabin met schuifbare wanden is te koop. Dus als je nog een plannetje hebt voor een mooie b&b ergens afgelegen in de natuur: please buy. Dan kunnen wij komen logeren en schrijven we er een fijne review over. Beloofd.

Cabin ANNA

Cabin ANNA

Houten balken, glazen wanden waardoor je in contact staat met de omliggende natuur en geheel aan te passen naar de wensen van de dag. Wil je knus binnen een boek lezen, dan schuif je alles dicht. Maar straalt de zon en wil je 50 vrienden uitnodigen, dan schuif je de boel open. Knus, klein, groot, buiten, binnen, zon, donker, warm of juist de wind er doorheen. Het kan allemaal.

Cabin ANNA is ontworpen, loopt als een zonnetje en hoeft nu alleen nog maar gekocht te worden en ergens een fijn plek je in de natuur te krijgen. En dan hopen we dat iemand dit doet die er een – of meerdere, why not? – b&b’s van wil maken. Zodat we allemaal mee kunnen genieten van een weekendje weg onder de sterren of de zon door het glazen dak. Maar goed, wat ook kan is verhuren voor dreamy bruiloften aan het water, brainstorm sessies in het bos of – wie gewoon geld zat heeft – helemaal alleen voor zichzelf. Wie oh wie?

Cabin ANNA