3 mei 2017, door Maartje

Treatwell Beauty Route

3 mei 2017, door Maartje

Treatwell Beauty Route

Je zou kunnen denken dat, met al dat gereis, ge-eet en gedrink, de categorie 'beauty' ons wat onbekommerd laat. Mis. Meer dan mis zelfs. Want het is heus leuk hoor, al dat gereis, ge-eet en bedrink, maar knapper (of slanker of relaxter) word je er eerlijk gezegd niet van. 9 van de 10 x is het werk dat de klok slaat (al lijkt het op instagram alleen maar relaxed. Selling the dream noemen we dat), vroeg op en laat naar bed. Nee, we klagen niet, hou op. Allerminst. Maar na een drukke (reis)periode móet er altijd opgeladen worden. We zijn geen 2o meer, zo blijkt maar weer. Verdomme.

Wat ook niet helpt, is dat we, als die oplaadperiode aan is, geen flauw idee hebben waar het te zoeken. Sterker nog: geen idee wát we eigenlijk zoeken. Iemand die ons mooi maakt. Help? De helpende hand komt steevast in de vorm van Treatwell. Het, zeg maar, booking.com of ticketspy voor je lijf. Lekker overzichtelijke site, geen poespas en betalen kan, als je wil, digitaal. Heerlijk.

Barts-Boekje-treatwell 2En dan moet er nog geboekt worden, maar op het WAT DAN??? Hebben we nog steeds geen antwoord. Juist voor mensen zoals wij, die wel willen maar het niet weten, organiseert Treatwell op donderdag 1 juni een Beautyroute. Een donderdagavond waarop je je van A tot Z in de watten kunt laten leggen én kunt laten adviseren. Om daarna de avond knapperdanknap in de stad door te pakken (of om, in mijn geval, in je bedje te kruipen, want oplaadperiode). Aan jou: of je jezelf nou volledig in de relaxmodus wil brengen of juist partyproof wil eindigen, Treatwell has your back. Locatie is Amsterdam maar als het een succes wordt (en dat wordt het ongetwijfeld) volgen andere steden vast en zeker snel. 

Hoe en wat? Zo: Kies voor de Relax (massage, facial, manicure, pedicure, kapper) of de Party Route (hairstyling, make-up, nagels, eyebrows en eyelashes), koop online ticket. Binnen dat ticket vallen twee behandelingen naar keuze waarvoor je een dikke vette korting van 50% krijgt bij twee van Treatwell topsalons die ofwel horen bij de ‘Relax-route’, ofwel bij de ‘Party-route’. En, en daar wordt het interessant in immer rainy Amsterdam: er zit ook een persoonlijke Abel taxi bij van je eerste naar je tweede behandeling gereden zodat je niet met een verregende kop aankomt. Bovendien eindigt de avond in een borrel waar je helemaal zen of juist ready-to-party de avond af kan sluiten.

De ticketverkoop is 1 mei gestart. Moet je wel snel zijn want de kaarten gaan rap en op = op. Op Treatwell.nl/beautyroute vind je meer informatie en kun je een ticket kopen.