Hoe werkt deze site eigenlijk? Eenvoudig: Barts Groene Boekje gaat over duurzaamheid, Bartje over kids, Bart Bouwt over interieur en dan heb je nog Barts Kookboekje, Barts Beauty en Barts Bruiloft. Gebruik de zoekfunctie en je ziet alleen de posts van je favoriete categorie - it’s the simple life. Leuker nog: als je rechtsboven inlogt, kun je je eigen boekje creëren met alleen die tips die je wilt bewaren. Klik het hartje aan bij het adres van je voorkeur en check je persoonlijke Bart-kaart. Wil je niks missen, meld je dan aan voor de non-spam-nieuwtjes pagina.
22 July 2019
  • 22-12-2018
  • Amsterdam, Eten & drinken, Weekendtip

Winnenwinnen: de leukste tickets voor Oud en Nieuw 2018-2019: het Grand Ball!

Winnenwinnen: de leukste tickets voor Oud en Nieuw 2018-2019: het Grand Ball!

Ik weet het zeker: over geen enkele avond worden zoveel woorden vuil gemaakt als over Oud en Nieuw. Sterker nog: ik denk dat het een van de meest gevreesde avonden ter wereld is. De verwachtingen te hoog, de resultaten steevast tegenvallend. Dikke kans dat je niet weet wat je moet gaan doen, toch? Handje omhoog? Zie je wel. Mocht je ook je handje opgestoken hebben (dat zou grappig zijn), mag ik je dan met een vingertje wijzen op The Grand Ball in Amsterdam? Lees maar mee...

Nu mag ik over het algemeen opteren voor een retourtje buitenland (dat is wat wij doen) maar als we in Nederland, en in Amsterdam, zouden zijn, dan zouden we zonder twijfel naar het Grand Ball bij hotel The Grand aansluiten; just what the doctor ordered! 

The Grand Ball @ Sofitel Legend The Grand

Het iconische hotel op de Wallen in Amsterdam weet namelijk hoe ze een feestje moet geven (wist je dat prinses Beatrix er haar burgerlijk ja-woord gaf?) en doet dat tijdens de jaarwisseling onder de noemer The Grand Ball. Met een al even iconisch thema: The Great Gatsby. Een bekend thema, ja, en vooral ook een geliefde: als ik nu vraag of iedereen zijn handje wil opsteken die het niet leuk vind om zich op te doffen als flapper girl, dan weet ik zeker dat er stukken minder handjes zouden zijn. Zwierige franjes, een touwtje om je hoofd, dikke smokey eyes, glitters overal... Waar mogen we tekenen? Hier dus! Want we mogen The Grand Ball fuif niet alleen tippen, we mogen OOK twee kaarten weggeven! Ter waarde van 175 per stuk (tjing!)! Daarvoor mag je vanaf 22 uur naar binnen en tot 3 uur een gat in je tapschoenen dansen. Inclusief alles: champagne, gin, wodka, whiskey natuurlijk, frisjes ook en hapjes in between. O, en good vibes only uiteraard. Winnen doe je door een mailtje te sturen naar maartje@bartsboekje.com. You go!