Nederland, Amsterdam28 januari 2020, door Barts Boekje

Winterbruiloft bij het Rijk van de Keizer

Nederland, Amsterdam, 28 januari 2020, door Barts Boekje

Winterbruiloft bij het Rijk van de Keizer

Trouwen in de winter, we roepen het weleens en dan zie je soms wat moeilijke blikken. En vragen. Veel vragen. Maar hoe doe je dat dan? Wat als het echt heel koud is? En het is toch veel leuker als iedere vrouw in haar mooie zomerjurkje tevoorschijn komt? Ach ja. Relevante vragen zijn het zeker, maar dat neemt niet weg dat een winterbruiloft ENORM romantisch kan zijn. En knus. En gezellig(er). EN je kunt het ook nog eens vieren in de periode dat we allemaal niet zoveel te doen hebben (lees januari, februari en begin van maart). Hoe leuk en gedenkwaardig als je dan met z'n allen in deze periode de liefde viert van een stel. Wij weten het wel. En we weten het zelfs nog beter, want we hebben de trouwlocatie voor je winterbruiloft: het Rijk van de Keizer. Niet alleen de plek om te zijn in de zomer dus.

Het Rijk van de Keizer

Het Rijk van de Keizer

Maartje schreef hier al eens over het Rijk van de Keizer in haar eerste boek Little Escapes. Onze liefde voor het Rijk van de Keizer zat en zit er goed in. Voor degenen die het Rijk van de Keizer niet kennen, het Rijk van de Keizer is een evenementenlocatie diep in Amsterdam-West. Ze hebben verschillende, historische gebouwen waar je een receptie of feest kunt geven. En ook kun je er, mocht je dit willen, vergaderzalen huren. Alles is er met ontzettend veel smaak neergezet, vooral ongedwongen ook. En ze weten hoe ze een sfeervol feest neer kunnen zetten. Het is omringd door weilanden, dus je hebt niet het gevoel dat je nog in Amsterdam bent.

Volledige bruiloft

Volledige bruiloft

Het oh zo fijne bij het Rijk van de Keizer is dat ze praktisch alles kunnen bieden wat je in de zomer ook hebt. Van ceremonie, diner met biologisch en zoveel mogelijk lokaal eten, tot het feest met confetti kanon. En als je buiten wilt trouwen bijvoorbeeld, hebben ze heaters voor in het afgedekte gedeelte tussen de historische gebouwen. De heaters blijven natuurlijk de hele avond aan staan voor de rokers en frisse luchthappers. Mocht je juist helemaal in de buitenlucht willen trouwen, dan kan dat ook (ziet op links). Hoe knus. We sluiten af met nóg een reden om in de winter te trouwen al is ie niet zo chique, doch noemenswaardig… Het kan je zomaar een kwart van je budget schelen. Kun je meer geld uitgeven aan het decor of aan jezelf. Yay!
www.hetrijkvandekeizer.nl