8 december 2017, door Maartje

2018: Festival Camp Moonrise

8 december 2017, door Maartje

2018: Festival Camp Moonrise

Nu al leuk en om je op te verheugen voor het nieuwe jaar (met uiteraard een nieuw festivalseizoen, duh): Camp Moonrise, An Extraordinary Boutique Weekender. Laat dat nu een kakelvers drie-daags festival zijn in de categorie die we zo leuk vinden. Kleinschalig, persoonlijker, niet te veel fuzz, meer ruimte op het terrein, meer tijd voor het programma, verzorgde faciliteiten, meer comfort, alleen maar leuke mensen... (want niet voor alleman). A.k.a. het zogenaamde ‘boutique festival’ zoals er die wel meer de kop op steken sinds een paar seizoenen. Love.

Lekker snel is het festival ook al, festivalseizoentechnisch: van 22 tot en met 24 juni 2018 op een toplocatie (waar we nog niet eerder aanhaakten - dat is misschien nog wel het allerleukst): aan het serene meer van Bussloo op de Veluwe. Ha!

Barts Boekje -camp moonrise

Bos, groene velden, schone toiletten, zandstranden, een tropische beachbar, gerenommeerde chefs (!), gedekte tafels tussen de bomen, lampjes in de takken, wijnterrassen (meervoud!), een jazzclub, seminars en debatten, theater, hot tubs (!) en zelfs een bed om op te slapen dus, maar dan wél met je favoriete bands (tenminste, dat hopen we: het programma wordt begin 2018 bekend gemaakt).

Een 'magische minivakantie', dat is het nieuwe festival Camp Moonrise, 'dat her en der aanvoelt als een Wes Anderson-film' (!!), zo zegt de organisatie zelf. En ja, zo klinkt het ons ook in de oren.

Barts Boekje - camp moonrise 2

De high light voor nu meteen al van Camp Moonrise: je kunt je eigen tent (of tentenkamp) bouwen óf, onze keuze, tukken in een van de vooropgezette tenten die je in alle vormen en maten kunt huren. Er is ook nog een een stille (family) camping, een plek ingericht voor campers, en een luxe camping met eigen receptie waar je een cabine kunt boeken met opgemaakte bedden, houten vloer, koelkast en een hot tub. Onee, dát is onze keuze. Als je je inschrijft op de 'Moon Journal' dan krijg je als eerste informatie over deze boutique kampeermogelijkheden.

Mocht je nog twijfelen: Camp Moonrise wordt georganiseerd door de mensen achter o.a. festivals als Milkshake en Amsterdam Open Air. Die weten dus wat ze doen (en wie ze op moeten trommelen voor een onvergetelijke partij)

Camp Moonrise – An Extraordinary Boutique Weekender (plus: voor alle leeftijden)
Tickets: www.campmoonrise.nl / De voorverkoop start op 9 januari 2018