Nederland6 december 2021, door Nina van Hilst

6 x het ‘breng de kerst in je interieur’-lijstje

Nederland, 6 december 2021, door Nina van Hilst

6 x het ‘breng de kerst in je interieur’-lijstje

De voorbereidingen voor Kerst zijn in volle gang. En aangezien we er ook dit jaar weer minder op uit kunnen, is er des te meer reden om thuis all out te gaan. Lichtjes, kerstkransen, kerstversiering van alle soort but stylish! Voor het hysterisch gekleurde kersthuis (ook leuk) raden we je een ritje naar het tuincentrum aan. Voor het stijlvolle werk kun je bij deze jongens zijn.

 

Wil je nog meer allerhande kerstinspiratie? Kan!

Aimélie kerstkransen

Aimélie kerstkransen

Waar anders te beginnen dan bij de voordeur? Aimélie – van de gedroogde bloemen – heeft dit jaar bijzondere kerstkransen. Van all white tot groen met gedroogde bloemen. Met of zonder lichtjes, maar allemaal even sprankelend. Of je hem aan je voordeur hangt, boven de open haard of op tafel legt: het is  allemaal even mooi. Graag netjes met de gedroogde krans omgaan, dan kun je hem de komende jaren weer opnieuw gebruiken.

Aimélie

Anna + Nina kerstversiering

Anna + Nina kerstversiering

Van kleurrijk tot hysterisch kleurrijk, dat vind je bij Anna + Nina. Een jaar zonder de ballen van Anna + Nina is een kerst niet geleefd. Van kerstballen met een psychedelic eye tot cowboy boots tot handbeschilderde maantjes. En nog tientallen wannahaves meer. Naast kerstballen vind je bij Anna + Nina ook tafelkleden met een gezellig kerstprintje, kandelaars, kaarsen en meer moois om je tafel Santa-proof te maken.

Anna + Nina

House Doctor

House Doctor

Het Scandinavische House Doctor is in Nederland niet súper bekend, maar oh wat is het mooi! House Dokter, het merk dus, geen huisarts, heeft het typische welbekende Scandinavische sfeertje (je weet wel, ingetogen en altijd chic), maar dan wat donkerder. Robuuster en altijd gemaakt van pure materialen. Dark Nordic noem je deze stijl ook wel.  En we vinden het prachtig! Er zijn helaas geen House Dokter winkels in Nederland. Je kan de collectie wel shoppen bij de Bijenkorf, Sissy Boy en online bij Bol.com, VTwonen.nl, Sissy Boy, Wehkamp. Het volledige lijstje verkooppunten vind je op de site.

House Doctor 

Dille & Kamille

Dille & Kamille

Een topper voor ieder jaargetijde is Dille & Kamille, maar zeker ook met Kerst. Dé winkel voor klassieke kerstversiering en tafeldecoratie. De vilten kersthangers zijn ideaal voor (onder in de boom) met kleine kindjes, want ongelukproof Maar ook voor glazen ballen, mooie kaarsenhouders en nog mooiere kaarsen. Bij D&K vind je ook veel leuks om zelf creatief aan de slag te gaan met kerst. Een eigen kerstkrans maybe?

Dille & Kamille

Bijenkorf

Bijenkorf

Schot voor open doel, maar we noemen ‘m toch: bij de Bijenkorf kun je – natuurlijk – je hart ophalen met de feestdagen. Heerlijk, alleen al om op een niet te druk moment (dinsdagochtend ofzo) lekker langs de etalages met de mooie lichtjes te lopen en rond te kijken in de over-de-top versierde winkel. Op de kerstafdeling kun je echt je hart ophalen. In één van de laatst overgebleven warenhuizen (of zijn ze de enige nog?) kun je terecht voor alle stijlen: van klassiek tot kleurrijk tot ton sûr ton. Van chique tot hysterisch. Zonder een bezoek aan Bijenkorf is het eigenlijk geen Kerst, toch?

Bijenkorf

Sostrene Grene

Sostrene Grene

Het op één na beste van Sostrene Grene gebeurde toch wel toch ze ook online verkrijgbaar waren. Nooit meer voor niets naar de winkel om daar te ontdekken dat wat je wilde weer uitverkocht was, maar lekker vanuit je luie stoel de kerstversiering bij elkaar shoppen. Het beste van Sostrene zijn namelijk de prijsjes. Met een klein budget maak je ook dit jaar weer een Scando-stylo kerstfeest in huis. Voor veel rustige kleuren, mooie papieren kerststerren, ballen, kaarsen en tafelgerei fiets – uhhh scroll – je naar deze Zweedse vrienden.

Sostrene Grene