Hoe werkt deze site eigenlijk? Eenvoudig: Barts Groene Boekje gaat over duurzaamheid, Bartje over kids, Bart Bouwt over interieur en dan heb je nog Barts Kookboekje, Barts Beauty en Barts Bruiloft. Gebruik de zoekfunctie en je ziet alleen de posts van je favoriete categorie - it’s the simple life. Leuker nog: als je rechtsboven inlogt, kun je je eigen boekje creëren met alleen die tips die je wilt bewaren. Klik het hartje aan bij het adres van je voorkeur en check je persoonlijke Bart-kaart. Wil je niks missen, meld je dan aan voor de non-spam-nieuwtjes pagina.
24 May 2019
  • 30-04-2019
  • Barts Bruiloft, Barts Bruiloft

Aanstaande bruiden opgelet: sample sale bij Wild At Heart Bridal

Aanstaande bruiden opgelet: sample sale bij Wild At Heart Bridal

Attentie, attentie. Even een leuke boodschap uit bruiloftsland. We lezen zo vaak leuke boodschappen, daar niet van. Maar deze is éxtra leuk. Namelijk, een van ons toch wel favorieten geeft een sample sale, Wild At Heart Bridal that is. Ze organiseren dit op 12 mei. Hurry hurry (but do not worry)!

 

 

Say What! Ja dus echt. Ze hebben een sample sale van 55 jurken van alle designers die ze verkopen. Op basis van first come first serve. Goed, waarom we groots fan zijn? Omdat Wild At Heart Bridal, in het Nijmeegse, een gigantische collectie met beeldschone jurken heeft. Merken zoals het het alternatief-coole L.A. based Odylyne the Ceremony, het stoere, boho-chique Australische Reu de Seine, het merk met de mooiste open rug ever van Temple by Bo and Luca. Niks van dat polderglamour dat we al te vaak zien (ja polderglamour draait soms nog overuren helaas). En de sexy lingeriesetjes van For Love & Lemons hebben ze er ook. Want als die jurk uitgaat moet het er ook allemaal glamoureus uitzien natuurlijk. Mocht je ook groot fan zijn, of denken het zou zomaar eens kunnen dat ik dat vanaf nu ben, zorg dan dat je om 09.00 paraat staat, op 12 mei, om jouw droomjurk te bemachtigen. Ready set buy!
www.wildatheartbridal.nl