Denemarken, Aarhus7 november 2023, door Michel + Renske

Slaapplek in Aarhus? Bij SOFS Boutique Hotel zit je goed

Denemarken, Aarhus, 7 november 2023, door Michel + Renske

Slaapplek in Aarhus? Bij SOFS Boutique Hotel zit je goed

Soms is het wel zoeken: een goed hotel vinden in een onbekende stad én niet bij de bekende 'grote' jongens terecht komen. SOFS Boutique Hotel in Aarhus is dan duidelijk een goede keuze. Wie Aarhus bezoekt wil namelijk niks liever dan in het leuke wijkje onder Nørre Allé slapen.

Sofs Boutique Hotel

Sofs Boutique Hotel

Sofs is alles wat je van een hotel verwacht en daarmee de perfecte uitvalbasis voor vakantie of minibreak in Aarhus. Slapen doe je er als een baby want de grote, hoge, klassieke bedden zijn een genot voor menig rug en lichaam na een dagje stad slenteren.

Een minibreak in Denemarken is niet af zonder fiets. Dus waar we in eigen land niet zonder kunnen hoeven we hem ook in Aarhus niet te missen. Het hotel heeft (kosteloos) drie fietsen beschikbaar. Inclusief retro, cool design. Je bent gek als je ‘m niét pakt.

Overigens is alles vanaf Sofs goed te lopen. Zo ben je in een mum van tijd bij de drukke winkelstraat maar ook rustigere wijken zoals de nieuwe haven en de kustlijn zijn goed te wandelen of fietsen.

Er zijn veertien suites en kamers verdeeld over het oude pand en drie in een nieuwer gedeelte aan de achterkant van de tuin. Hier deel je een badkamer en toilet met de andere kamers.

Bij Sofs zit er altijd ontbijt bij je hotelovernachting en dat is een feest. Van yoghurt tot gembershot. Van zalige kaasjes tot Scandinavische cinnamon bun.

Daarnaast is de grote tuin een groene oase van rust. Waar je dus heerlijk een boek of tijdschrift openslaat. Bestel een drankje bij de bar en relaxen zal het worden.