17 augustus 2021, door Nina van Hilst

Knutselen en spelen met de activiteitenbox van Flinsters

17 augustus 2021, door Nina van Hilst

Knutselen en spelen met de activiteitenbox van Flinsters

Al een paar jaar kijken we kwijlend naar Australische en Amerikaanse mama’s op Instagram die in de weer zijn met leuke activiteitenboxen voor de kids. Eindelijk heeft Nederland ook een mooi exemplaar: voilà, de activiteitenboxen van Flinsters! Ze zijn er voor kinderen van drie tot acht jaar en helemaal leuk om met je kids te knutselen, spelen en op onderzoek te gaan in de natuur.

 

Hier meer tips voor nog meer leuke knutselwerken en doemiddagen.

Flinsters

Flinsters

Het was 2020, we zaten in lockdowns en spontaan werd er meer geknutseld dan ooit. Van kliederen met Action-verf op wc-rollen tot Instagrammable, esthetisch verantwoorde kunstwerken. En hoewel we de kinderknutsel inspiratieaccounts en Pinterest-boards echt wel opgeslagen hebben, blijft vlugge en makkelijke inspiratie vinden toch nog wel een dingetje. Flinsters maakt pakketten met daarin knutselactiviteiten, spelletjes, bewegingsoefeningen en onderzoekjes in de natuur. Je krijgt een boekje met de activiteiten en alle benodigde materialen. Helemaal ready om samen direct aan de slag te gaan.

Flinsters werkt met een losse of maandelijks te bestellen maandboxen met daarin vier weekboxen. Iedere week open je dus weer nieuw vertier. Het activiteitenboekje en de materialen zijn niet-creatieve-ouder-proof. En zowel mama, papa, de oppas of grootouders kunnen zo hoppatee met mini aan het knutselen of spelen. De maandboxen zijn er voor één tot drie kinderen. En losse boxen zijn als maandbox of kleinere knutselboxen te bestellen. En zijn dus leuk om cadeau te geven (tip, tip, tip!).

Flinsters