9 november 2022, door Nina van Hilst

De mooiste adventskalenders van 2022

9 november 2022, door Nina van Hilst

De mooiste adventskalenders van 2022

Het zal je vast niet zijn ontgaan dat je de hele maand november met de Bartsventskalender hele mooie prijzen kan winnen. Wat is er leuker dan een mooie adventskalender om je iedere dag weer feestelijker dichterbij Kerst te brengen?  Wij verzamelden de mooiste en leukste adventskalenders van 2022. En nu is het aftellen maar.

 

De afbeelding hiernaast is van Pukka. 

The Body Shop

The Body Shop

All time favourite the Body Shop heeft dit jaar weer z’n handen uit de mouwen getrokken. Leuk feitje: alle producten van the Body Shop zijn dierproefvrij. Naast dat ze nog meer goeds doen, hebben ze ook drie adventskalenders. In de gezellige huisjes zitten 24 of 25 kleine doosjes met lekkers voor op je huid, haren en lijf. Denk aan een gezichtsmasker voor de morning after, deze komt altijd van pas in de feestdagen dachten we zo. En als je slim bent, bewaar je de gezellige doosjes en vul je de kalender volgend jaar gewoon opnieuw met cadeautjes. De kalenders zijn nog in de winkel en online verkrijgbaar.

 

The Body Shop 

Sissy-Boy 

Sissy-Boy 

Kerst met de fam is bij jou thuis dit jaar? Geluksvogel! We snappen dat je misschien niet staat te popelen om uren in de keuken door te brengen en de boel daarna op te ruimen. En dan moet je ook nog eens uitpakken qua versiering. Sissy-Boy is je redder in nood met hun kerstcollectie.

 

De kalender is een tikkeltje eigenwijs, dat zeker. Want deze adventskalender telt niet af naar Kerst, maar naar het moment dat je je kerstboom kunt versieren. De kalender heeft 24 vakjes, ieder gevuld met een versiering in het thema van The journey of luck and love.

 

Sissy-Boy 

Butternut Box

Butternut Box

Allemaal leuk en aardig die adventskalenders voor jezelf, maar vergeet je je hond niet? Butternut Box heeft in ieder geval wel aan ze gedacht. In het kader van #DogsDeserveAdventCalendars elke dag een deurtje open voor een lekkere hondentraktatie.

 

Mooi gebaar: Butternut Box doneert voor elke verkochte kalender een maaltijd aan een hond in nood.

 

Butternut Box 

Pukka

Pukka

We hebben de chocolade adventskalender inmiddels wel uitgespeeld… Thee in plaats van chocolade it is met de Pukka Kruidenthee Luxe Adventskalender 2022.

De theemokken mogen weer uit de kast, it’s that time of the year again. Je weet wel, die tijd van knus thuis op de bank met een kop thee tijdens deze koude maanden. En als we een voorkeur voor thee hebben, dan is het dus de thee van Pukka. Alle ingrediënten zijn 100% biologisch en duurzaam geproduceerd. Geschenkje voor jou en de planeet. 

 

Pukka Kruidenthee Luxe Adventskalender 2022

Rituals Adventskalender

Rituals Adventskalender

Ook Rituals heeft drie adventskalenders dit jaar. En naast het versieren van de boom dit jaar in je huiskamer, heb je er wellicht een taak bij. Want ja… de Rituals Adventskalender komt in de vorm van een kerstboom. Of je vervangt je eigen kerstboom met deze of je zet er gewoon twee. Er zijn drie soorten, 2D, 3D of premium. Tussen de glinsterende takken van de kerstboom hangen prachtige decoraties met luxe verrassingen.

DIY

DIY

Kant en klaar shoppen? Absoluut! Maar stiekem is het misschien nog net wel leuker om zelf een adventskalender te maken (en te geven!). Met de juiste ingredienten is dat echt een appeltje-eitke overigens, moet je alleen nog een aantal leuke mini cadeautjes kopen (en ook daar hebben we wel een idee over! Check deze cadeaupagina maar eens).

 

Hoe je die heerlijke vakjes kalender maakt? Lara beschreef het van A tot Z – dat wiel gaan wij echt niet nog eens opnieuw uitvinden dus lees vooral hier hoe en wat (en waar je alles scoort)

Foto links via Daily Apple, rechts via Little Larey