9 november 2022, door Nina van Hilst

De mooiste adventskalenders van 2023

9 november 2022, door Nina van Hilst

De mooiste adventskalenders van 2023

Wat is er leuker dan een mooie adventskalender om je iedere dag weer feestelijker en vol verwennerij dichterbij Kerst te brengen? Door iedere dag achter het deurtje te kijken, is het heel de maand eigenlijk al feest. Wij verzamelden de mooiste en leukste adventskalenders van 2023. En nu is het aftellen maar.

 

En als je slim bent, bewaar je de gezellige doosjes en vul je de kalender volgend jaar gewoon opnieuw met cadeautjes.

 

De afbeelding hiernaast is van Pukka. 

Comfort Zone skincare

Comfort Zone skincare

Voor de skincare hoarders is er niets leukers dan elke dag een andere gezichtsverzorging uit te mogen pakken. Met de adventskalender van Comfort Zone kan dat. Vierentwintig dagen lang test jij iets nieuws op je gezicht. Van cremes tot cleansers. Als dat vervolgens geen stralende Kerst gaat worden.

Comfort Zone €189

Davines hair care

Davines hair care

Haarmerk Davines heeft focus op regeneratieve landbouw om zo de mooiste natuurlijke ingrediënten voor je haren te verzamelen en de aarde gezonder achter te laten. Deze rijke waarden zie je ook terug in de adventskalender van dit jaar. Niet alleen zit de box vol healthy haar goodies. De box an zich is al een cadeau. Na Kerst bewaar je hier je spulletjes in en geeft de box een mooi plekje in je interieur.

Davines €95

Dr. Hauschka skincare

Dr. Hauschka skincare

Al bijna 100 jaar is Dr. Hauschka goed in het maken van verzorgingsproducten met natuurlijke ingrediënten. De adventskalender zit vol verzorging voor het hele lichaam. Tubetjes dag, nacht, oog-, hand- en voetcrème. Maar ook gezichtslotion, body milk en spul voor in bad. Met deze box verandert je badkamer in een Hauschka spa deze decembermaand. Naast deze adventskalender heeft Hauschka ook mooie giftsets vanaf €35.

Dr. Hauschka €69,50

The Body Shop

The Body Shop

All time favourite the Body Shop heeft dit jaar de Advent Calendar of Change. Ze hebben drie adventskalenders – de normale, de Ultimate en de Big – met 25 verrassingen met lekkers voor op je huid, haren en lijf. Denk aan een gezichtsmasker voor de morning after, deze komt altijd van pas in de feestdagen dachten we zo. Leuk feitje: alle producten van the Body Shop zijn dierproefvrij. De kalenders zijn in de winkel en online verkrijgbaar.

The Body Shop  €69 (met producten t.w.v. €117), €99 (t.w.v. €152) en €149 (t.w.v. €244)

Pukka

Pukka

We hebben de chocolade adventskalender inmiddels wel uitgespeeld… Thee in plaats van chocolade it is met de Pukka Kruidenthee Adventskalender 2023.

De theemokken mogen weer uit de kast, it’s that time of the year again. Je weet wel, die tijd van knus thuis op de bank met een kop thee tijdens deze koude maanden. En als we een voorkeur voor thee hebben, dan is het dus de thee van Pukka. Alle ingrediënten zijn 100% biologisch en duurzaam geproduceerd. Geschenkje voor jou en de planeet. 

 

Pukka Kruidenthee Adventskalender

Butternut Box

Butternut Box

Allemaal leuk en aardig die adventskalenders voor jezelf, maar vergeet je je hond niet? Butternut Box heeft in ieder geval wel aan ze gedacht. In het kader van #DogsDeserveAdventCalendars elke dag een deurtje open voor een lekkere hondentraktatie.

 

Mooi gebaar: Butternut Box doneert voor elke verkochte kalender een maaltijd aan een hond in nood.

 

Butternut Box 

Rituals Adventskalender

Rituals Adventskalender

Denk je aan kerstcadeaus, dan denk je aan Rituals. Er ligt altijd wel minstens één pakje van Rituals onder de boom. Ook Rituals heeft drie adventskalenders dit jaar. Dit jaar komt de Rituals Adventskalender in de vorm van een verlicht (!) kersthuis of kerstdorp met een besneeuwd bos erachter. In ieder huisje of achter ieder ruitje zit een lekker product van Rituals.

Er is eigenlijk nog een vierde kalender. Eentje speciaal voor mannen met 12 cadeautjes om uit te pakken.

Rituals Adventskalender Classic €79,90, Deluxe €99,90, Premium €169,90 en Homme €89,90.

DIY

DIY

Kant en klaar shoppen? Absoluut! Maar stiekem is het misschien nog net wel leuker om zelf een adventskalender te maken (en te geven!). Met de juiste ingredienten is dat echt een appeltje-eitke overigens, moet je alleen nog een aantal leuke mini cadeautjes kopen (en ook daar hebben we wel een idee over! Check deze cadeaupagina maar eens).

 

Hoe je die heerlijke vakjes kalender maakt? Lara beschreef het van A tot Z – dat wiel gaan wij echt niet nog eens opnieuw uitvinden dus lees vooral hier hoe en wat (en waar je alles scoort)

Foto links via Daily Apple, rechts via Little Larey

 

Sissy-Boy (2022)

Sissy-Boy (2022)

We laten deze er nog even bij staan want we hopen zo dat Sissy-Boy weer een kalender krijgt dit jaar. De doos alleen al was zo prachtig. De kalender van 2022 was ook een tikkeltje eigenwijs, dat zeker. Want deze adventskalender telt niet af naar Kerst, maar naar het moment dat je je kerstboom kunt versieren. De kalender heeft 24 vakjes, ieder gevuld met een versiering voor in jullie kerstboom in het thema van The journey of luck and love.

Sissy-Boy