30 november 2020, door Nina van Hilst

De mooiste adventskalenders van 2020

30 november 2020, door Nina van Hilst

De mooiste adventskalenders van 2020

Het zal je vast niet zijn ontgaan dat je de hele maand november met de Bartsventskalender hele mooie prijzen kon winnen. Al begint advent eigenlijk pas op 29 november. Wat is er leuker dan een mooie adventskalender om je iedere dag weer feestelijke dichterbij Kerst te brengen. Wij verzamelden de mooiste en leukste adventskalenders van 2020. En nu is het aftellen maar.

Deze prachtige etalage met een levensgrote adventskalender is van Archive Store.

Petit Depot Adventskalender

Petit Depot Adventskalender

In Haarlem staat een pakhuis. Ok, een pakhuisje. En tevens een erg goede webshop met de leukste cadeautjes en kleingoed voor in je huis. Van mooie terra kandelaars tot antieke krukjes. En van porceleinen lepeltjes tot kleine kunstwerkjes. Petit Depot heeft een eigen adventskalender. Achter de luikjes van de serene kalender zitten figuurtjes die je uit kunt knippen en vervolgens een kersttafereel mee gemaakt kan worden. Perfect voor de mensen die wel naar Kerst willen toeleven maar niet perse zitten te wachten op veel chocola en cadeautjes.

Petit Depot Adventskalender €17,50

Body Shop Adventskalenders

Body Shop Adventskalenders

Soms vergeten we een beetje dat Body Shop er ook nog is. Body Shop heeft natuurlijk aan het roer gestaan dat cosmeticaproducten minder op dieren getest werden. En alle producten van Body Shop zijn dan ook zeker dierproefvrij. Naast dat ze nog meer goeds doen, hebben ze ook drie adventskalenders. In de gezellige huisjes zitten 24 kleine doosjes met lekkers voor op je huid, haren en lijf. En als je slim bent, bewaar je de gezellige doosjes en vul je de kalender volgend jaar gewoon opnieuw met snoepjes en cadeautjes. De kalenders zijn nog in de winkel verkrijgbaar.

Body Shop Adventskalenders van €50 – €130

Lush Adventskalender

Lush Adventskalender

Houd je vast, de adventskalender van Lush – à een schamele €250 – is uitverkocht. Deze kalender met 24 zeepjes, crèmes, scrubs en bath bombs ligt al bij mensen onder de boom dit jaar. Mocht je daar nu enorm van balen, dan heeft Lush ook een 12-zepige variant. De 12 Days of Christmas heeft 12 lekkere zeepjes, scrubs en smeersels. En eigenlijk vinden we deze stiekem knapper dan de grote variant.

Lush 12 Days of Christmas €100

Rituals Adventskalender

Rituals Adventskalender

Ook Rituals heeft een grote en een kleine adventskalender dit jaar. De grote heeft een grote stad met 24 kleine huisjes met daarin kleine cadeautjes. Of een grachtenpand waar achter de ramen en deuren ook 24 cadeautjes schuil gaan. En met de selectie van 24 lekkere Rituals items, kun je de komende maanden zeker voorruit.

Rituals groot €89.90 en klein €59.90

Willie Adventskalender

Willie Adventskalender

Wie denkt ‘leuk hoor al die crèmepjes en zeepjes maar doe mij maar iets heters’ kan zijn spicy hart ophalen bij Willie. Erotische webshop Willie heeft een heuse adventskalender met 24 pikante toys. De vrolijke kalender heeft 24 doosjes met sex-speeltjes. En komt met de Willie Pleasure App die je leert hoe je nog meer plezier gaat hebben van je nieuwe toys. Deze Kerst gaat wellicht toch minder saai worden dan gedacht.

Willie €109,95

DIY

DIY

Kant en klaar shoppen? Absoluut! Maar stiekem is het misschien nog net wel leuker om zelf een adventskalender te maken (en te geven!). Met de juiste ingredienten is dat echt een appeltje-eitke overigens, moet je alleen nog een aantal leuke mini cadeautjes kopen (en ook daar hebben we wel een idee over! Check deze cadeaulijst maar eens).

 

Hoe je die heerlijke vakjes kalender maakt? Lara beschreef het van A tot Z – dat wiel gaan wij echt niet nog eens opnieuw uitvinden dus lees vooral hier hoe en wat (en waar je alles scoort)

Foto links via Daily Apple, rechts via Little Larey

Woodchuck

Woodchuck

De prijs voor de origineelste half Do It Yourself en half Woodchuck Did It For You gaat naar het Nederlandse Woodchuck (sowieso de droom voor iedereen die van hout droomt).

Op aanvraag maken de mensen van Woodchuck een kerstboom van blank hout voor je waaraan je allerlei kleine cadeautjes kunt hangen. Gedoe? Je kunt hen ook vragen de boom alvast voor je vol te hangen.

 

Woodchuck