15 november 2023, door Isa de Laat

Alles wat je moet weten over de Bartventskalender 2023

15 november 2023, door Isa de Laat

Alles wat je moet weten over de Bartventskalender 2023

Mogen we het al een traditie noemen? Wij vinden van wel. Want eind november is 'ie er weer: onze eigen Bartventskalender. De laatste twee weken van de novembermaand iedere werkdag een echte Barts Boekje prijs achter de deuren van deze digitale kalender. Voor jou om te openen (en om binnen te halen natuurlijk). Om de treurige novemberweken op te vrolijken en om alvast vooruit te werken aan die cadeaukast van volgende maand. Weggeven mag, zelf houden mag ook.

Meespelen? Natuurlijk! Snappen we. Lees dan hieronder wel heel even de spelregels goed door. Die zijn absoluut niet ingewikkeld, wel belangrijk om niks te missen en optimaal kans te maken.

Leest u mee

Leest u mee

Van 20 t/m 24 november en 27 t/m 1 december open we de digitale deurtjes.

Je schrijft je slechts één keer in. Daarna ding je automatisch de hele maand mee. Dat doe je door op de pagina hieronder je naam en mailadres in te voeren. Wat er achter die deuren zit? Dat houden we nog even geheim (tipje van de sluier: weekendjes weg! Shoptegoed! Mooie dingen voor in huis!).

Heb je al eerder meegedaan met een winspel (Bartventskalender of Umbrella Game)? Dan heb je al een code. Kwijt? Je unieke code kun je hier opvragen.

 

Winnende code en prijzen

Winnende code en prijzen

Dan zijn er verder nog twee pagina’s die je goed in de gaten moet houden:

Doe mee, doe mee, doe mee!

 

Doe je mee, dan ga je automatisch akkoord met de algemene spelvoorwaarden.