Spanje, Menorca9 oktober 2023, door Nina van Hilst

Amagatay, een rustiek hotel op Menorca

Spanje, Menorca, 9 oktober 2023, door Nina van Hilst

Amagatay, een rustiek hotel op Menorca

Voor wie Mallorca en Ibiza heeft uitgespeeld is er Menorca. Of gewoon omdat je op zoek bent naar een vakantie op een fijn eiland in Spanje. Menorca is qua grootte ongeveer gelijk aan Ibiza en kleiner dan Mallorca. Het is alleen meer onontdekt, meer authentiek, minder mensen en meer strandjes. En hoewel het eiland niet overladen is met package hotels, wil je juist op zo’n mooi eiland wel op een bijzondere plek slapen.

 

Amagatay is een rustiek en knap ingericht hotel op Menorca. Gevalletje copy-paste naar ons huis graag. Het twintig suites tellende hotel en gastronomisch restaurant is in authentiek Balearische stijl in natuurlijke tinten en materialen in combinatie met modern design met soms een vleugje kleur. We like. Een heerlijke plek voor een vakantie voor twee.

 

Het leukste van Menorca mag ook zeker op je to-do-lijst.

Amagatay Menorca Boutique Hotel

Amagatay Menorca Boutique Hotel

Voor een weekje of een paar dagen bijkomen en verwennerij ben je bij Amagatay aan het goede adres. De luxe kamers, de heerlijke bedden in de mooie tuin bij het zwembad en het top restaurant zijn allen tot in de puntjes verzorgd. De twintig kamers van Amagatay zijn allen uniek ingericht. Met als basis de authentieke elementen van het huis uit 1860 met rustieke steen, dikke balken en de landelijke omgeving. Er zijn verschillende maten kamers waarvan sommigen een privétuin of eigen terras hebben. Al is het echt een plek waar je ook bij het zwembad nog steeds je privé gevoel hebt door de rust die er heerst. Ben je eraan toe? Boek die vlucht en een kamer bij Amagatay, huur die auto en ga op avontuur naar het mooie Menorca.