Nederland, Amsterdam18 augustus 2021, door Maartje

Alweer een te gek concept van het (prachtige) Pulitzer hotel in Amsterdam: all on board voor de Pulitzer Family Afloat

Nederland, Amsterdam, 18 augustus 2021, door Maartje

Alweer een te gek concept van het (prachtige) Pulitzer hotel in Amsterdam: all on board voor de Pulitzer Family Afloat

All on board! Wie dacht dat er tijdens de vakantie met het kroost naar zee of bos gegaan móet worden, heeft het mis. Als de nadruk op 'moet' ligt dus he. Want heus, zee en bos zijn heerlijk, maar vlak zeer zeker ook de stad niet uit! Juist nu Amsterdam de rustigste zomer is sinds... Nou ja, sinds de uitvinding van het wiel. Juist nu is het een meer dan goed idee om met het hele gezin de boot in te gaan! De grachten op, Amsterdam verkennen, varen maar. En dan 's avonds heus niet naar huis, hoor. Ben je mal. Nee, we gaan slapen in een écht hotel. Niet zomaar een hotel, maar het beeldschone superchique (al valt dat heus mee in de praktijk, het is de beleving die telt) Pulitzer Hotel dat zich aan de leukste grachten van hartje Amsterdam bevindt. Noem dat maar eens geen vakantie!

Aan boord bij Pulitzer Amsterdam

Aan boord bij Pulitzer Amsterdam

Aan boord bij hotel Pulitzer Amsterdam dus, zonder enige twijfel. Hoe, wat, waar? Leggen we uit: deze zomer (die van 2021) logeer je met het hele gezin bij Pulitzer Amsterdam inclusief privé grachtenvaart. Mais oui.

Jullie overnachten in een luxe Generous Kamer met ontbijt inclusief een 1,5 uur privé rondvaart met eigen schipper door de grachten. Een eigen te gekke (en heel erg smaakvolle – je mag er zelf ook van genieten natuurlijk) bubbel in hartje Amsterdam. Mocht je je twijfels hebben, weet dan dat Pulitzer Amsterdam toch al bekend staat als het meest kindvriendelijk luxe hotel van de hoofdstad. Niet alleen zijn er meerdere familiekamers en connecting kamers maar hier zijn kinderen te allen tijde VIK’s – Very Important Kids.

Dat ondervonden onze koters al meerdere malen. Sterker nog: als we uit gaan en het kleine spul gaat mee (wel zo gezellig) dan kiezen we het liefst voor restaurant Jansz, het inpandige restaurant van Pulitzer Amsterdam. Daar krijgen ze namelijk standaard een cadeautje en the full VIK treatment. Van kleurplaten en ballonnen tot een reisdagboek en wie wat langer in de buurt is, en/of blijft slapen, kan een spannende speurtocht doen door de 25 grachtenpanden én de Pulitzer Bedtime Stories luisteren voor het slapen gaan!

Te leuk. Al is de binnentuin van het hotel ook ‘gewoon’ ontzettend leuk! Ook hier is aan  kinderen gedacht met een speciaal kindermenu, cadeautjes en lekker hangen in de swings.

En nu wil je gaan, toch? Snappen we. Wij ook. Ook dat is simpel: je boekt via de specials pagina op de site van Pulitzer Amsterdam en kiest voor de Family Afloat. Doe je dat, dan betaal je de vanaf prijs van € 450 per nacht (ja, ook als je drie of vier kids hebt: er zijn extra bedden beschikbaar en de kamers zijn enorm). Je krijgt daarvoor:

  • Een overnachting in Generous Kamer (met extra bedden)
  • Ontbijt voor het hele gezin
  • Een 1,5 uur privé rondvaart over de grachten in de salonboot

pulitzeramsterdam.com