10 november 2021, door Esmée Rebel

Bartventskalender 11 november 2021: win een Insulated thermosfles van Dopper

10 november 2021, door Esmée Rebel

Bartventskalender 11 november 2021: win een Insulated thermosfles van Dopper

Onze Bartventskalender is in volle glorie aan gang. Vandaag is alweer elf-elf, een nieuwe dag in de prijzenparade bij Bart. Zo'n prijzenparade is natuurlijk leuk, maar ook (of juist) dan is het goed om stil te staan bij duurzaamheid. Niet overproduceren, geen prullaria kopen (of winnen) en zéker no more plastic soep. Over laatstgenoemde gesproken, maak kennis met misschien wel het beste cadeau van het seizoen, vóór elk seizoen. *tromgeroffel* de Insulated thermosfles van Dopper. Deze duurzame fles houdt je thee of koffie (chocolademelk mag ook) maar liefst negen (!) uren warm en je kraanwater zo'n 24 uren koud.

 

Dopper kennen we natuurlijk al van dé herbruikbare waterfles, die je zowel als fles en als beker kunt gebruiken. Nu Dopper met deze duurzame hot & cold variant a.k.a Dopper Insulated komt, maak je de oceanen een stukje schoner, de vissen een beetje blijer en jezelf bewuster van de impact op het milieu. Twee happy vissen in één klap.

 

Iedere werkdag die deze novembermaand telt, gaat er een nieuwe Bartventdeur open. Surf iedere dag opnieuw naar deze pagina om het deurtje van die dag te openen. Knock, knock: what will the Bartvent of today be? 

WINNEN?

WINNEN?

Allereerst nog even over Dopper. Sorry not sorry. Dopper heeft het doel om jou bewust(er) duurzame waterflessen boven single use flessen te verkiezen, daarmee zorgen zij voor duurzaamheid in ons drinkwater. Want waarom zou je flessen water kopen als er uitstekend water rechtstreeks uit de kraan komt? Het perfecte, duurzame alternatief is een herbruikbare waterfles van Dopper. Daarbij komt ook nog dat elke verkochte fles plasticvervuiling vermindert. Vinden we top. Net zoals dat je bij het cadeau doen van een Dopper fles meteen meedoet en bijdraagt aan een schoner milieu. Want wat je, zonder dat je het wellicht bewust doorhebt, automatisch doet bij het kopen van een fles (of dat nou voor jezelf of voor een ander is)?

Een fles voor jezelf, zodat jij geen wergwerpplastic meer hoeft te gebruiken, een fles die je kado kan geven zodat jij niet alleen goed bezig bent, maar ook daadwerkelijk een ander op een leuke manier tot duurzamer gedrag overzet. En als je dan toch al zo goed bezig bent, doe dan ook meteen mee en sluit je aan met de movement, de Dopper Wave en steun de Dopper missie voor schonere oceanen. Extra leuk: de waterflessen worden in knappe kleuren (hallo lila en geel) uitgebracht en zijn lek- en krasvrij.

Wat je kunt winnen, wil je weten? Je maakt vandaag kans op een Dopper Insulated fles. Ook wel dé duurzame waterfles met praktisch design voor alle seizoenen. Lila of geel? All black of blauw? Deze fles is het beste cadeau voor jezelf én iemand anders. Dat lees je goed. Namens Dopper mogen we namelijk 4x twee Insulated thermosflessen weggeven. Eentje voor jezelf én eentje om cadeau te doen. Féést.

Barts Boekje en Dopper geven 4x twee Insulated thermosflessen van Dopper weg. Meedoen aan deze winactie? Meld je hier aan voor onze Bartventskalender en wie weet ben jij de gelukkige!